Nu te mai simti iubita? Regaseste iubirea, invata sa fii fericita!

Nu te mai simti iubita? În ultimul timp, această problemă a devenit una majoră.  Nu se referă doar la lipsa de iubire din partea partenerului, ci şi din partea celor dragi: părinţi, copii, rude apropiate, fraţi, surori. Iubirea din partea celor care considerăm că trebuie să ne fie aproape.

Nu te mai simti iubita?

Problema lipsei de iubire este una profundă şi pleacă din tine, nu vine din exterior. Ca şi în toate problemele de altfel, ne este mai uşor să dăm vina pe ceilalţi. E mai simplu să-i responsabilizăm pe ei, în loc să vedem de unde anume din noi pleacă problema. E dificil să ne asumăm responsabilitatea atunci când considerăm că nu este problema noastră, ci că este un efect al problemelor celorlalţi. E mai mult o problema de educatie, dar poate fi depasita.

Această lipsă de iubire se acumulează în timp. Există momente în viaţa noastră în care pierdem sau ne sunt furate „părţi de iubire”, parti de suflet sau parti din noi. In locul acestor părţi care se îndepărtează de noi, rămân locuri goale. Acestea fie sunt umplute cu altceva, fie rămân goale (în majoritatea cazurilor sunt umplute cu alte tipuri de energii). De cele mai multe ori sunt energii pe care nu stim sa le folosim, de aceea e cel mai bine sa le returnam la sursa cat mai repede. Cu cat le constientizam mai repede, cu atat mai usor putem sa le dam drumul.

Ce pot face ca să rezolv această problemă a lipsei de iubire?

Este destul de dificil să rezolvi această problemă de una singură.  Ai nevoie de un specialist – practicant samanic, terapeut, ghid spiritual, etc. Acesta te poate ajuta să conştientizezi care este cauza problemei sau te poate ajuta să echilibrezi energia. Te poate ajuta să „îţi aducă” acele părţi de iubire pe care le-ai pierdut în diferitele experienţe dramatice sau neplăcute din viaţa ta.

Primul pas în rezolvarea problemei este să recunoşti că ai o problemă şi să ceri ajutor. De aici mai departe lucrurile decurg de la sine!

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca nu este imposibil sa rezolvi si singura aceasta problema. In acest caz esti propriul maestru. Daca ai constientizat deja ca nu te mai simti iubita, incearca sa-ti amintesti momentul in care ai inceput sa simti asta. Incearca sa vezi daca nu cumva ai interpretat gresit povestea. Mintea noastra adesea are tendinta de a dramatiza. Cum trecutul nu mai conteaza, ci felul in care te simti in prezent, este important sa faci pace cu el pentru ca mintea sa poata merge mai departe. Cere-ti iertare tie si celor din poveste cu toata sinceritatea. Apoi ai rabdare ca ranile sa se vindece si Sinele sa se transforme. Vor aparea apoi si alte povesti din trecut ce necesita toata atentia ta.

Iubirea este un sentiment ce izvoraste din tine. O data ce ranile trecutului sunt vindecate, amintirile sunt in pace si armonie, iubirea iti curge prin toata fiinta. Acesta este momentul regasirii, prezentul care iti aduce dragoste si fericire. Nu cauta iubirea in ceilalti, pentru ca mereu va fi in tine. O data ce o lasi sa curga prin tine, o poti impartasi cu ceilalti!

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Discuții: 9 păreri

  1. Noni Noni
  2. leo leo
  3. Pompe submersibile Pompe submersibile

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.