Secretul unui zâmbet sănătos

Timp de citire estimat: 2 minute


O dantura sanatoasa este centrul de greutate al aspectului fizic. De aici converg milioane de zambete, iar faptul ca un zambet sănătos valoareaza cat o mie de cuvinte doboara orice fundament .

Ce poate sa reflecte mai bine increderea de sine, sa radieze lumina interioara si respect pentru orice tinuta exterioara decat perfectiu…nea unui zambet, dat de o dantura impecabila.

Neglijarea aspectului dentar este intalnita in permanenta, fiind intotdeauna ultimul aspect ce trebuie pus la punct in aranjarea personala. Nu numai ca o dantura afectata va produce o discrepanta in interactiunea cu cei din jur, dar zambetele pe care le oferi vor fi necreditabile si respinse.

Cu totii stim ca nu reusim sa apreciem ceva decat atunci cand il pierdem, iar de multe ori dantura sanatoasa nu face o exceptie. Eforturile minime de a evita viciile provocate de zaharuri si cofeina vor parea extraordinare cand vor fi inlocuite cu gustari de factura fructifera.

De ce sa asistam la recidivarea dentitiei, si odata cu aceasta a imaginii si a respectului de sine, cand putem deschide o punte spre un zambet perfect , hollywoodian.

Un zambet perfect este adeseori contagios , iar un suras sincer genereaza automat zambetul celor din jur. Odata imortalizat, orice zambet dintr-o fotografie poate deveni in timp un motiv pentru alte o mie a oricarui privitor.

Nu este necesar sa iti speli toti dintii – doar pe cei care doresti sa ii pastrezi.

Autor: Petcu Mihaela


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

32 de răspunsuri la „Secretul unui zâmbet sănătos”

 1. Avatar Alina

  Secretul unui zâmbet sanatos este vizita regulata la un dentist si ingrijirea lor

 2. Avatar Alina

  Da , din nefericire Alex are dreptate , tigarile strica totul prima oara

  Postul este interesant pot sa zic

 3. Din ce zicea dentistul meu cele mai pericoloase pentru dinti sunt zaharurile simple!Tigarile si ele am auzit ca ingalbenesc dintii,dar cu un periaj regulat nu cred ca vor fi probleme!Ultima data cand mi-am lucrat dintii am intrebat doctorita daca e nevoie sa fac o albire a dintilor,si a zis ca nu e recomandat deoarece trebuie sa ia din smalt sau ceva de genul!Voi stiti alte metode de albire mai putin daunatoare casa zic asa?

 4. Avatar vreauultimulloc
  vreauultimulloc

  haios postul nota 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *