Secretul unui zâmbet sănătos

Autor: Petcu Mihaela

O dantura sanatoasa este centrul de greutate al aspectului fizic. De aici converg milioane de zambete, iar faptul ca un zambet valoareaza cat o mie de cuvinte doboara orice fundament .

Ce poate sa reflecte mai bine increderea de sine, sa radieze lumina interioara si respect pentru orice tinuta exterioara decat perfectiu…nea unui zambet, dat de o dantura impecabila.

Neglijarea aspectului dentar este intalnita in permanenta, fiind intotdeauna ultimul aspect ce trebuie pus la punct in aranjarea personala. Nu numai ca o dantura afectata va produce o discrepanta in interactiunea cu cei din jur, dar zambetele pe care le oferi vor fi necreditabile si respinse.

Cu totii stim ca nu reusim sa apreciem ceva decat atunci cand il pierdem, iar de multe ori dantura sanatoasa nu face o exceptie. Eforturile minime de a evita viciile provocate de zaharuri si cofeina vor parea extraordinare cand vor fi inloc…uite cu gustari de factura fructifera.

De ce sa asistam la recidivarea dentitiei, si odata cu aceasta a imaginii si a respectului de sine, cand putem deschide o punte spre un zambet perfect , hollywoodian.

Un zambet perfect este adeseori contagios , iar un suras sincer genereaza automat zambetul celor din jur. Odata imortalizat, orice zambet dintr-o fotografie poate deveni in timp un motiv pentru alte o mie a oricarui privitor.

Nu este necesar sa iti speli toti dintii – doar pe cei care doresti sa ii pastrezi.


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 32 Pareri

  1. Alina Alina
  2. Alina Alina

Spune parerea ta!

 

Sus