Timp de citire estimat: 1 minute
Conținutul prezentului articol este disponibil pe pagina lui principală.
Descoperă mai jos comentariile distribuite pe mai multe pagini:
Paul te rog, ai adus argumente la fiecare nota care ai dat-o .Te rog frumos, zi-mi ce am gresit si eu, imi doresc sa ma indrept acolo unde pot, mai ales ca primesc critici de la un profesionist.
Va multumesc !
nota 8
Iti multumesc Bogdan !
Wow, cat de frumos.Daca si un dentist a intrebat-o, clar trebuie sa ma reapuc de spalatul pe dinti cu ulei.
Sincer nu l-am folosit decat 3-4 saptamani, pentru ca pe urma a trebuit sa plec in concediu si in strainatate , si nu prea mai puteam sa il folosesc. Dar daca aveti o cunostiinta si stiti ca a dat rezultate, inseamna ca ar trebui sa ma reapuc de “tratament”.
Eu am citit undeva ca pe langa bicarbonat, ar fi de preferat si frunzele de menta.. acum nu le-am incercat si nu stiu cate rezultate dau.
In schimb am folosit uleiul de masline, da asa si asa rezultate..
@Jorjette – ar fi 2: sarea si bicarbonatul
Din câte am mai auzit eu, ceara mestecată preț de câteva minute și mai apoi aruncată, uleiul de măsline, de floarea soarelui cu care se clătește gura tot vreo 10 minute (uleiul presat la rece), anumite frunze mestecate și aruncate cum ar fi frunzele de pătrunjel ajută la o bună întreținere a sănătății și naturaleții dinților…
Exact.. Mare dreptate ai jorjette
Da, dar sa stiti ca uneori , aceasta aparenta dependenta, nu este decat un efect placebo, sa il numim asa. Credem ca suntem dependenti de cafea, ca fara ea nu ne putem incepe ziua, si doar atunci cand savuram o cafea , ne revine energia. Dar defapt, noi ne impunem sa credem asta, cand energia o avem deja in noi, doar ca ne trebuie un impuls sa ne incepem ziua in forta.
A, da, așa este, noi alimentăm această “dependență”. Primele zile după ce n-am mai băut cafea, m-am simțit mai obosită, dar după câteva zile nu am simțit aceste “efecte” să le numesc așa. Organismul meu a observat că nu-i mai ofer ceea ce îmi cerea și s-a conformat, a făcut apel la energia existentă și a pus-o în funcțiune. Cafeaua e ca și insulina pentru diabetici, le oferă ceea ce au nevoie, fără a mai lucra, și atunci anumite parti ale organismului devin mai lenese pentru ca primesc de-a gata și ele nu mai trebuie să facă prea multe…
Lasă un răspuns