Te întrebi de ce nu merge relaţia ta?

Ascultă articolul:

Print Friendly, PDF & Email

Te întrebi de ce nu merge relația ta, de ce nu mai funcționează? Am auzit multe persoane care se întreabă de ce nu merge relaţia pe care o au….de ce partenerul nu le dă atenţie, de ce nu le mai acordă timp şi aşa mai departe….Mă mai iubeşte oare? De ce nu merge relația noastră?

De ce nu merge relația ta?

Dacă ai observat că relația ta nu mai funcționează, cu siguranță ai și niște motive în mintea ta care au legătură cu acest aspect! Aceste motive pentru care consideri că relația nu mai funcționează, au legătură doar cu partenerul sau vă vizează pe amândoi?

Întrebarea mea este următoarea:

Ce faci pentru relația ta?

Cei mai mulţi se plâng de relaţia pe care o au şi uită să mai facă ceva pentru ea, aşteaptă mereu de la celălalt să vină cu ceva, să fie aşa, să facă ceva anume. În această aşteptare timpul trece, ambii parteneri se distanţează, interesul dispare şi ajungi la tot felul de întrebări care nu fac decât să complice şi mai mult situaţia.

La un moment dat am fost pusă să fac un exerciţiu foarte interesant pe care-l puteţi face şi voi dacă vă interesează, e un fel de test

Luaţi o foaie de hârtie.Aveţi la dispoziţie 3 minute să scrieţi ce faceţi(cu liniuţe)  pentru  hobby-ul vostru/pasiunea voastră.Nu citiţi mai departe, mai întâi faceţi prima parte şi apoi citiţi continuarea. După cele 3 minute întoarceţi foaia şi scrieţi ce faceţi pentru relaţie, tot timp de 3 minute.

Dacă faceţi mai multe pentru hobby, atunci ar trebui să vă gândiţi ce să faceţi pentru relaţie şi să vă reorganizaţi dacă v-o  doriţi într-adevăr ; dacă e egalitate, atunci ar trebui să fiţi în echilibru; dacă totuşi faci mai multe pentru relaţie, atunci e posibil ca problema să fie de partea cealaltă-şi atunci puteţi încerca acest exerciţiu cu partenerul.

Print Friendly, PDF & Email

Jorjette pe Pinterest

Jorjette pe Instagram


Păreri și Impresii

3 răspunsuri la „Te întrebi de ce nu merge relaţia ta?”

 1. Frumos postul

 2. Avatar Derscanu
  Derscanu

  Pentru hobby nu fac prea mult, dar serviciile(joburile) imi ocupa cea mai mare parte a timpului.
  Cateodata acest aspect devine unul deosebit de grav intr-o relatie, dar relatie pe stomacul gol nu exista.

 3. Avatar Daniela

  Da , fac multe pentru relatie dar cand cineva imi interzice sa fac anumite lucruri atunci ce naiba sa mai fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *