Samanismul si calatoria samanica – 18 tipuri de spirite

Spiritele pe care le contactăm sau cele care ne contactează sunt şi pot fi categorisite după cum ele ni se arată. Există situaţii în care putem afla mai multe informaţii despre spiritele ce apar în viaţa noastră, de aceea pe unele le putem pune într-o categorisire. Samanismul oferă posibilitatea de a contacta în timpul călătoriilor samanice aceste tipuri de spirite, cunoscute sau necunoscute după cum ele doresc să ni se arate, pentru scopul nostru de a rezolva probleme, de a finaliza intenţia călătoriei samanice.

Inainte de a intra in contact cu aceste spirite prin intermediul calatoriei samanice, este indicat sa stiti despre ce este vorba si cum anume se face. Aceste lucruri se descopera printr-o experienta practica, cu ajutorul unor indrumatori.

Tipuri de spirite ce s-au arătat şi s-au prezentat:

 1. Aliaţii: Muzele, arhetipurile, Cei din Lumină, Inconstientul colectiv
 2. Strămoşii şi Rudele
 3. Spiritele animalelor: Animale Mesager, Umbrele Animalelor , Animalele Călătoare , Animalele în viaţă
 4. Maeştrii Înălţaţi şi Avatarele
 5. Fiinţe: Neîntrupate, întrupate si inter-dimensionale
 6. Construcţiile şi Proiecţiile
 7. Devaşi şi Spiritele Naturii
 8. Elementalii şi Zânele
 9. Îngerii căzuţi sau demoni
 10. Fantome, Strigoi şi Moroi
 11. Marele Spirit şi zeităţile
 12. Sinele Superior, copilul interior, Martorul interior,Părinţii interiori, Sinele viitor, vindecătorul interior, profesor,războinic, artist
 13. Fiinţele Intergalactice şi extra-terestre
 14. Maeştrii Profesori şi Ghizii Profesori: doctori, vindecatori, protectori, Mesageri, Alchimiştii, Gardienii, deţinătorii a Uşilor sau a Poarţilor, Controlori, Ghizi ai bucuriei
 15. Ingeri, sfinti, îngeri păzitori, Arhangheli
 16. Grupuri de suflete
 17. Relaţiile Sufletului (dacă nu s-au încarnat împreună): Sufetul Pereche, Sufletul Geamăn, Flacara Geamana,Perechea spirituală, Sufletul Cosmic, Sufletul cauzal, Sufletul însoţitor
 18. Ghizi pentru scopuri specifice: vindecare, Reiki, viata anterioara, Înţelepciunea corpului, etc.
aparitii spirite

Acestea sunt cele mai des intalnite tipuri de spirite care apar in timpul calatoriilor samanice, ca raspuns la intentia pusa.  Aceste spirite pot sa apara si in afara unei calatorii samanice, uneori ca raspuns la o intentie constienta sau chiar inconstienta. De aceea este foarte indicat sa fim constienti de fiecare intentie, de fiecare dorinta pe care o avem.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

15 răspunsuri la „Samanismul si calatoria samanica – 18 tipuri de spirite”

 1. Avatar Mos Stan

  Fratilor,

  Va doresc POST BINECUVÂNTAT, în continuare !

 2. Avatar Mos Stan

  Bogdan Cristescu

  Dragul taichii, esti ratacit.
  CUVINTELE sunt Vii, ai grija sa NU se întoarca împotriva ta !
  Doamne ajuta !

 3. Avatar Mos Stan

  Ce spune rugaciunea CREZUL ?

  …………..
  “Si ïntru Duhul Sfânt, Domnul de viata Facatorul, Care din Tatal purcede, Cela ce împreuna cu Tatal si cu Fiul este închinat si slavit, Care a grait prin Prooroci.
  Într-UNA Sfânta, soborniceasca si apostoleasca Biserica marturisesc un Botez întru iertarea pacatelor, astept Învierea mortilor si viata veacului ce va sa fie. Amin !”

  Deci credem si marturisim o ( UNA )SINGURA BISERICA, CEA ORTODOXA.

  1. De ce nu iti vezi de credinta ta oarba, in intimitatea ta?
   Pe cine vrei sa salvezi cu atata inversunare batand in pieptul crestinului din tine?
   Aici este permis orice, dar nu iti mai risipi vorbele altora cu noi!
   Fii autentic, unic, cum spui si crezi!
   Arata cine esti tu, nu cine te poseda!
   Arata intelegere si vom vedea toti ca esti si intelept nu doar un bun imitator care repeta!
   Te-ai pocait si esti fericit?

 4. Avatar Mos Stan

  Doamne ajuta, Jorjette !

  Da, fiecare este liber sa creada ce vrea….!?!?!?!
  Am convingerea, ca ai citit Sfânta Scriptura, dar diavolul a fost mai puternic si te-a doborât. Din nefericire!
  Am tras acest semnal de alarma, deoarece ma doare sufletul, când vad atâtia rataciti! Îmi pare f.rau, ca te lasi înselata de dusmanii lui HRISTOS, cu atât mai mult cu cât îmi dau seama ca esti o persoana erudita.
  Noi, Crestinii,( Ortodoxia singura Biserica Adevarata), ÎL avem pe DUMNEZEU, pe MAICA DOMNULUI si pe toti SFINTII.

  GLORIA PATRIS et FILIUS et SPIRITUS SANCTUS ! AMEN !

  1. Prin simpla afirmatie SINGURA BISERICA Adevarata inseamna ca alegi sa te separi si asta este tot ce am de spus. Nu am de ce sa ma explic si nici nu vreau sa te conving ceva anume. Nu pot decat sa ma bucur pentru tine ca ai gasit calea care ti se potriveste!

 5. Avatar Mos Stan

  Diana
  Georgeta

  Faceti Sfânta Sfestanie în casa, URGENT !

  Pâna vine Preotul, tamâiati casa, dati cu Sfânta Aghiazma si tineti candela aprinsa ziua si noaptea ! Si astfel diavolii ( spiritele ) vor pleca din casa voastra.

 6. Avatar Mos Stan

  Jorgette

  Tu crezi în DUMNEZEU ?

  Te-ai ratacit
  , nestiind Scripturile……

  Tu si ceilalti care credeti în spirite ( duhuri rele ), ar fi bine sa renuntati deoarece va veti pierde Mântuirea.
  Sunteti în Mare Pericol!

  Slava Tatalui si Fiului si Sfântului Duh! Amin !

  1. Drag Mos Stan, dacă ție îți este frică de această abordare, nu înseamnă că este greșită și nici nu înseamnă că nu cred în Dumnezeu. Înseamnă doar că eu sunt liberă să cred și să experimentez ceea ce vreau și simt, fără vreo limită din partea celorlalți oameni. Totuși, mulțumesc tare mult de grijă! Și poate că știu și Scripturile, de ce tragi așa de repede concluzii?

 7. Draga doddede,
  Daca te sperii de ce te mai uiti si mai intri pe astfel de site-uri?
  Noi aici avem probleme serioase si nu avem nevoie de copiii care sa ne distraga atentia. Noi trebuie sa comunicam cu unele spirite ca sa-si gaseasca ori ele ori omul care este “agatat” de aceste spirite.
  Sa nu mai intri pe site-uri dastea.
  Te pupix:*:*:*

 8. eu sunt convinsa ca exista spirite , si ma tem k as putea avea si eu un spirit in casa . eu am doi catei si de cateva saptamani au inceput sa latre aiurea la cava ce eu nu pot vedea . latra agresiv si nu ii pot linistii sub nici o forma , in special spre balcon . (specific k l;ocuim aici de 2 ani si asa nu sa intamplat niciodata pana acum mai exact 3 saptamani ) data coincite cu un accident care a avut loc in fata blocului si in care a murit un copil , dar totusi eu nu inteleg ce ar putea cauta la mine . credeti ca este posibil ? si eu si sotul meu avem senzatia ca ne priveste cineva mai tot timpul i-ar el chiar a vazut in urma cu cateva zile o lumina care a trecut repede prin fata televizorului . plssss un sfat . ce sa fac ? sa chem un preot ar putea fi o idee buna?

  1. Citeste articolul acesta, încearcă mai intai ceea ce am scris aici, nu stiu daca preotul te va crede, adică nu toţi preoţii cred în spirite. Daca nu reusesti incearca cu un preot atunci.

   https://jorjette.ro/cum-putem-sa-tinem-spiritele-la-distanta/

 9. Avatar doddede
  doddede

  voi nu aveti ce posta vreti sa speriati copii?
  am doar 11 ani
  va dati seama
  daca un copil ar crede asa o tampenie
  ar muri de frica pe loc
  desteptilor:P

 10. In casa prietenilor mei circula spiritul unei fete, adolescenta, varsta aproximativa:intre 16-20 ani. Apare, de obicei noaptea, canta la pian(marsul funebru), misca tablourile de pe perete. In alte perioade misca numai clanta de la usa sau ciocane in geam sau petrete. O singuta persoana din casa a vazut-o, proiectata in vitrina. Exista o posibila explicatie? Am presupus ca are legatura cu casa, cu o familie ce a locuit in acea casa. Aveti o sugestie? Va multumesc ca mi-ati citit randurile.

  1. Da, la aceeaşi idee mă gândeam şi eu, că ar avea legătură cu casa. Totuşi să ştii că mai este şi cealaltă posibilitate, să aibe legătură cu o persoană. Cel mai probabil poate fi un mort proaspăt sau în cel mai nefericit caz un spirit trimis sau agăţat. De multe ori noi suntem precum magneţii, nu doar lăsăm dâre de energie după noi, nu doar amprentăm locurile prin care mergem, cu duhoarea noastră, ci mai şi colectăm. Spiritele sunt energii, iar noi fiind energie vie, foarte uşor ne “atingem” şi unii oameni mai “magneţi” din fire, au lipite de ei energii ce nu le aparţin. Acea fată poate fi o lipitură şi nu neapărat un spirit ce bântuie.

   Poţi proba tradiţional, încercând să comunici prin semne şi simboluri cu spiritul. Fie pui o întrebare cu voce tare de 3 ori şi lansezi o modalitate de răspuns (nu condiţiona cu mişcatul obiectelor, uneori e mai simplu să-ţi dea senzaţii fizice decât să mişte tablourile).

   Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *