Samanismul si calatoria samanica – tipuri de spirite

samanismul si calatoria samanica - tipuri de spirite

Spiritele pe care le contactăm sau cele care ne contactează sunt şi pot fi categorisite după cum ele ni se arată. Există situaţii în care putem afla mai multe informaţii despre spiritele ce apar în viaţa noastră, de aceea pe unele le putem pune într-o categorisire. Samanismul oferă posibilitatea de a contacta în timpul călătoriilor samanice aceste tipuri de spirite, cunoscute sau necunoscute după cum ele doresc să ni se arate, pentru scopul nostru de a rezolva probleme, de a finaliza intenţia călătoriei samanice.

Inainte de a intra in contact cu aceste spirite prin intermediul calatoriei samanice, este indicat sa stiti despre ce este vorba si cum anume se face. Aceste lucruri se descopera printr-o experienta practica, cu ajutorul unor indrumatori.

Tipuri de spirite ce s-au arătat şi s-au prezentat:

 1. Aliaţii: Muzele, arhetipurile, Cei din Lumină, Inconstientul colectiv
 2. Strămoşii şi Rudele
 3. Spiritele animalelor: Animale Mesager, Umbrele Animalelor , Animalele Călătoare , Animalele în viaţă
 4. Maeştrii Înălţaţi şi Avatarele
 5. Fiinţe: Neîntrupate, întrupate si inter-dimensionale
 6. Construcţiile şi Proiecţiile
 7. Devaşi şi Spiritele Naturii
 8. Elementalii şi Zânele
 9. Îngerii căzuţi sau demoni
 10. Fantome, Strigoi şi Moroi
 11. Marele Spirit şi zeităţile
 12. Sinele Superior, copilul interior, Martorul interior,Părinţii interiori, Sinele viitor, vindecătorul interior, profesor,războinic, artist
 13. Fiinţele Intergalactice şi extra-terestre
 14. Maeştrii Profesori şi Ghizii Profesori: doctori, vindecatori, protectori, Mesageri, Alchimiştii, Gardienii, deţinătorii a Uşilor sau a Poarţilor, Controlori, Ghizi ai bucuriei
 15. Ingeri, sfinti, îngeri păzitori, Arhangheli
 16. Grupuri de suflete
 17. Relaţiile Sufletului (dacă nu s-au încarnat împreună): Sufetul Pereche, Sufletul Geamăn, Flacara Geamana,Perechea spirituală, Sufletul Cosmic, Sufletul cauzal, Sufletul însoţitor
 18. Ghizi pentru scopuri specifice: vindecare, Reiki, viata anterioara, Înţelepciunea corpului, etc.

aparitii spirite

Acestea sunt cele mai des intalnite tipuri de spirite care apar in timpul calatoriilor samanice, ca raspuns la intentia pusa.  Aceste spirite pot sa apara si in afara unei calatorii samanice, uneori ca raspuns la o intentie constienta sau chiar inconstienta. De aceea este foarte indicat sa fim constienti de fiecare intentie, de fiecare dorinta pe care o avem.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

6 comentarii

 1. Draga doddede,
  Daca te sperii de ce te mai uiti si mai intri pe astfel de site-uri?
  Noi aici avem probleme serioase si nu avem nevoie de copiii care sa ne distraga atentia. Noi trebuie sa comunicam cu unele spirite ca sa-si gaseasca ori ele ori omul care este „agatat” de aceste spirite.
  Sa nu mai intri pe site-uri dastea.
  Te pupix:*:*:*

 2. eu sunt convinsa ca exista spirite , si ma tem k as putea avea si eu un spirit in casa . eu am doi catei si de cateva saptamani au inceput sa latre aiurea la cava ce eu nu pot vedea . latra agresiv si nu ii pot linistii sub nici o forma , in special spre balcon . (specific k l;ocuim aici de 2 ani si asa nu sa intamplat niciodata pana acum mai exact 3 saptamani ) data coincite cu un accident care a avut loc in fata blocului si in care a murit un copil , dar totusi eu nu inteleg ce ar putea cauta la mine . credeti ca este posibil ? si eu si sotul meu avem senzatia ca ne priveste cineva mai tot timpul i-ar el chiar a vazut in urma cu cateva zile o lumina care a trecut repede prin fata televizorului . plssss un sfat . ce sa fac ? sa chem un preot ar putea fi o idee buna?

 3. voi nu aveti ce posta vreti sa speriati copii?
  am doar 11 ani
  va dati seama
  daca un copil ar crede asa o tampenie
  ar muri de frica pe loc
  desteptilor:P

 4. In casa prietenilor mei circula spiritul unei fete, adolescenta, varsta aproximativa:intre 16-20 ani. Apare, de obicei noaptea, canta la pian(marsul funebru), misca tablourile de pe perete. In alte perioade misca numai clanta de la usa sau ciocane in geam sau petrete. O singuta persoana din casa a vazut-o, proiectata in vitrina. Exista o posibila explicatie? Am presupus ca are legatura cu casa, cu o familie ce a locuit in acea casa. Aveti o sugestie? Va multumesc ca mi-ati citit randurile.

  1. Da, la aceeaşi idee mă gândeam şi eu, că ar avea legătură cu casa. Totuşi să ştii că mai este şi cealaltă posibilitate, să aibe legătură cu o persoană. Cel mai probabil poate fi un mort proaspăt sau în cel mai nefericit caz un spirit trimis sau agăţat. De multe ori noi suntem precum magneţii, nu doar lăsăm dâre de energie după noi, nu doar amprentăm locurile prin care mergem, cu duhoarea noastră, ci mai şi colectăm. Spiritele sunt energii, iar noi fiind energie vie, foarte uşor ne „atingem” şi unii oameni mai „magneţi” din fire, au lipite de ei energii ce nu le aparţin. Acea fată poate fi o lipitură şi nu neapărat un spirit ce bântuie.

   Poţi proba tradiţional, încercând să comunici prin semne şi simboluri cu spiritul. Fie pui o întrebare cu voce tare de 3 ori şi lansezi o modalitate de răspuns (nu condiţiona cu mişcatul obiectelor, uneori e mai simplu să-ţi dea senzaţii fizice decât să mişte tablourile).

   Mult succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *