Tratament pentru sughit – leac din strabuni inexplicabil


Print Friendly, PDF & Email
tratament sughit

Zilele trecute am descoperit, sa spun asa, un tratament incredibil, e un tratament pentru sughit incredibil, care nu cred ca poate fi studiat de oamenii de stiinta. La inceput o sa vi se para absurd ceea ce trebuie sa faci, insa nu te lasa influentat de ceea ce iti spune mintea, pur si simplu fa ceea ce iti spun.

A venit la noi in vizita un prieten si el ne-a adus la cunostinta acest tratament pentru sughit. La inceput l-am privit cu scepticism, dar pentru ca Bogdan nu se mai oprea din sughit, a zis ca incearca sa vada despre ce este vorba, si mare ne-a fost uimirea cand, in momentul in care a terminat de facut ceea ce i s-a cerut, i-a trecut sughitul.

Pentru noi a fost un moment unic si incredibil, moment in care am zis ca oricum nu avem cum sa aflam o explicatie.  Prietenul nostru stie acest tratament, desi e numit impropriu tratament, de la un var de-al lui si l-a aflat cand avea cativa ani. I-a fost spus o singura data si de atunci l-a folosit si i-a invatat si pe altii sa faca.

Ce presupune acest tratament pentru sughit

Iti pregatesti o cana cu apa si o lingura de lemn. Pui coada de la lingura de lemn pe cana si spui : “Copilul care sughiță bea apa de sub un pod” si bei o gura de apa – se repeta de inca 2 ori, in total de 3 ori si va trece sughitul.

Incearca si vei vedea. Probabil vei ramane uimit de rezultate. Este posibil sa iti sune putin ciudata acesta metoda de a scapa de sughit. Mie mi se pare interesant faptul ca simt ca are o mare legatura cu ceea ce faceau bunicii si strabunicii nostri.

tratament pentru sughit remedii sughit

Incearca si spune-ne si noua daca a functionat. Daca nu ai o lingura, poti sa folosesti altceva din lemn, un creion din lemn de exemplu, desi cel mai indicat e o lingura. Cu un creion nu am incercat, doar cu lingura si a dat rezultate.

Print Friendly, PDF & Email

Etichete: #Tratamente naturiste

7 comentarii la „Tratament pentru sughit – leac din strabuni inexplicabil”

  1. credeam ca toata romania stie treaba asta. e suficient sa bei trei inghitituri de apa cu mici pauze si trece….e adevarat

      1. Stiu de acest truc de cand aveam 6 ani …
        Erau desenele animate cu pinochio cand sughita si magarusul ia zis sa spuna asa “copilul care sughite bea apa sub un pod” cu o crenguta de copac sau o ramura

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *