Apa de aur coloidal – Beneficii + cum se face

Ascultă acest articol:

De demult, dar tare demult, alchimiştii foloseau apa de aur coloidal pentru a trata diferite boli, doar că foloseau metode de a o obține care astăzi nici nu se cunosc, nici nu se folosesc. Dacă ne amintim bine, și Cleopatra folosea foarte mult aurul pentru a se menține tânără. Din ce m-am documentat, folosea tratamente pe bază de aur comandate la celebri alchimiști tămăduitori – cea mai celebră fiind masca de față cu aur pur de 24 de karate.

Imaginează-ți cum particule din aurul natural pur de 24K pătrund în pielea ta. După confirmările unor doctori specialiști, așa se menține miraculos productia de colagen și elastină ce ajută la îmbunătățirea stării pielii, adică aspectul de piele tânără! Această mască luxuriantă reduce ridurile, petele de la soare, inflamarea pielii și oferă luminozitate și strălucire.

Cu origini mai vechi decât domnia celebrei regine Cleopatra, masca pentru ten cu aur, are efecte de anti-îmbătrânire și este un remediu luxos care ajută la reducerea aspectului liniilor de expresie și al ridurilor, lăsând tenul cu un aspect neted, mătăsos, mai ferm, strălucitor, revitalizat și tânăr.

Datorită avantajelor acestui tip de tratament cu aur, tot mai multe femei care o încearcă în centrele de medicina estetică din întreaga lume, vorbesc despre ea în online. Efectul terapeutic al acestui tratament facial permite reducerea inflamației, normalizarea glandelor sebacee și protecție suplimentară împotriva efectelor nocive ale mediului, dar legat de restul ingredientelor din masca cu aur de mai jos, putem ține cont și de faptul că:

 • Aurul pur de 24K este cunoscut de pe vremea Cleopatrei pentru beneficiile sale anti-îmbătrânire. Ajută la fermitatea, ridicarea, luminozitatea și calmarea aspectului pielii.
 • Cofeina ajută pielea să para mai fermă și mai strânsă.
 • Peridotul, o piatră prețioasă rafinată, bogată în magneziu, revigorează și ajută la reducerea aspectului de îmbătrânire și stres.
 • Acidul hialuronic și glicerina asigură o hidratare intensă pentru un aspect mai tânăr.

Ce este și cum funcționează aurul coloidal?

Deși produsele cosmetice cu aur coloidal pot atrage orice femeie, puterile aurului coloidal merg mult mai departe. Pentru a afla ce este și cum funcționează apa de aur coloidal, propun să clarificăm:

 • Aurul, ca și cuprul și argintul, este un mineral folosit din cele mai vechi timpuri în scopuri terapeutice. Printre primii se numără egiptenii, care îl foloseau pentru a purifica corpul, mintea și spiritul. În acest scop, se folosea aurul alchimic, care putea acționa benefic asupra multor boli. De fapt, era considerat un elixir al vieții.
 • Mineralele coloidale sunt particule foarte fine de metale prețioase (aur, argint, cupru) dispersate în apă pură deionizată (electroliza în apă distilată). Asadar, aurul coloidal este o suspensie de nanoparticule de aur (Au) în apă (H2O). Nanoparticulele de aur din aurul coloidal, au o dimensiune de la 1 la 100 de nanometri (nm), ceea ce le face invizibile cu ochiul liber.
 • Culoarea aurului coloidal poate varia de la galben transparent la roșu/roz transparent, în funcție de concentrația și dimensiunea particulelor și poate fi folosit pentru a ameliora multe afecțiuni.
Scala aur coloidal

Acest tip de metal a fost folosit în mod istoric pentru a contracara anxietatea și tulburările legate de frică și, prin urmare, pentru a promova stabilitatea emoțională și a crește concentrarea. De fapt, acesta acționează ca un superconductor, îmbunătățind transmiterea impulsurilor nervoase.

Beneficiile sale sunt inestimabile la toate vârstele, de la studenți la muncitori, deoarece ajută la îmbunătățirea performanței mentale, fizice și energetice.

Mai mult, poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit a persoanelor care suferă de niveluri vibraționale scăzute, cum ar fi depresia, tristețea, anxietatea și frustrarea, inducând o senzație de relaxare și siguranță. Consumat la recomandarea medicilor specialiști, poate ajuta să regleze circulația sângelui și funcțiile inimii, să accelereze funțiile sistemului imunitar și să fortifice apărarea naturală a organismului.

Beneficiile generale ale aurului coloidal

Încă din cele mai vechi timpuri, aurul a fost considerat un metal prețios cu proprietăți miraculoase. Paracelsus, fondatorul școlii de chimie medicală, îl numea “Aurum Potable”, adică “aur băubil”, și îl considera un leac pentru toate bolile.

Aurul coloidal este o soluție de nanoparticule de aur în apă distilată. Particulele de aur sunt atât de mici încât pot pătrunde în celulele organismului și pot interacționa cu acestea la nivel molecular.

În ultimii ani, apa de aur coloidal a devenit din ce în ce mai populară, datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate și frumusețe precum:

 1. Îmbunătățește starea generală de sănătate și vitalitate a organismului – Apa de aur are proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și imunomodulatoare. Aceste proprietăți pot ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate, la reducerea riscului de boli și la ameliorarea simptomelor unor afecțiuni medicale.
 2. Normalizează producerea hormonilor – Apa de aur poate ajuta la normalizarea producției de hormoni prin reglarea activității glandelor endocrine. De exemplu, poate ajuta la reglarea producției de hormoni tiroidieni la persoanele cu hipotiroidism.
 3. Are efect de reîntinerire a întregului organism – Apa de aur poate ajuta la reîntinerirea întregului organism prin stimularea producției de celule noi și prin protejarea celulelor existente de deteriorare.
 4. Stimulează producerea hematiilor – Aurul coloidal poate ajuta la stimularea producerii hematiilor prin creșterea producției de celule stem hematopoietice. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea numărului de celule roșii din sânge la persoanele cu anemie.
 5. Normalizează producerea hormonilor – Apa de aur poate ajuta la normalizarea producției de hormoni prin reglarea activității glandelor endocrine. De exemplu, poate ajuta la reglarea producției de hormoni tiroidieni la persoanele cu hipotiroidism.
 6. Are efect de reîntinerire a întregului organism – Aurul coloidal poate ajuta la reîntinerirea întregului organism prin stimularea producției de celule noi și prin protejarea celulelor existente de deteriorare. Poate ajuta la reducerea stresului oxidativ la celulele pielii, ceea ce poate duce la o reducere a semnelor de îmbătrânire.
 7. Ajută la tonifierea inimii – Apa de aur poate ajuta la tonifierea inimii prin îmbunătățirea circulației sanguine și prin reducerea inflamației. De asemenea, poate ajuta la reducerea riscului de aritmii cardiace la persoanele cu boli de inimă.
 8. Ajută la scăderea stresului, anxietății și depresiei – Aurul coloidal îmbunătățește starea de spirit, ajutând la scăderea stresului, anxietății și depresiei prin stimularea producției de serotonină, un neurotransmițător care joacă un rol important în reglarea dispoziției.
 9. Are efecte afrodiziace – Apa de aur poate avea efecte afrodiziace prin îmbunătățirea circulației sanguine și a funcției hormonale.
 10. Îmbunătățește sistemul imunitar – Apa de aur poate ajuta la stimularea producției de celule albe din sânge, care sunt esențiale pentru lupta împotriva infecțiilor. Ajută la maturizarea timocitelor, celulele stem care se transformă în celule T, principalele celule ale imunității. Apa de aur poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea capacității sistemului imunitar de a recunoaște și de a elimina celulele canceroase.
 11. Scade inflamația – Apa de aur poate ajuta la reducerea inflamației, care este o cauză de bază a multor afecțiuni de sănătate, cum ar fi artrita, bolile de inimă, reumatismul, boala Crohn și cancerul.
 12. Protejează împotriva radicalilor liberi – Apa de aur poate ajuta la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi, care sunt molecule instabile care pot provoca deteriorarea celulelor și ADN-ului.
 13. Îmbunătățește circulația sângelui – Apa de aur poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce poate duce la o reducere a tensiunii arteriale și a riscului de boli de inimă.
 14. Ameliorează durerea – Aurul coloidal poate ajuta la ameliorarea durerii cauzate de o varietate de afecțiuni, cum ar fi artrita, durerile de cap și durerile musculare.
 15. Îmbunătățește sănătatea cardiovasculară – Apa de aur poate ajuta la reducerea colesterolului LDL, a trigliceridelor și a tensiunii arteriale. De asemenea, poate ajuta la protejarea împotriva aterosclerozei și a bolilor de inimă.
 16. Protejează împotriva cancerului – Apa de aur poate ajuta la protejarea împotriva cancerului, inhibând dezvoltarea și răspândirea celulelor canceroase.
 17. Îmbunătățește sănătatea creierului – Apa de aur poate ajuta la îmbunătățirea funcției cognitive, la reducerea stresului oxidativ și la protejarea împotriva degenerării neuronale.
 18. Îmbunătățește starea de spirit – Aurul coloidal poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit, reducând simptomele depresiei și anxietății.

Ce beneficii pentru frumusețe aduc produsele cu apa de aur?

Aurul coloidal are, de asemenea, o serie de beneficii pentru frumusețe precum regenerarea sau întinerirea celulară de care femeile sunt cele mai atrase. Putem aminti inclusiv faptul că tratamentul cu apa de aur (sau aurul coloidal) poate:

 • Regenera părul – Apa de aur poate ajuta la regenerarea părului deteriorat și la reducerea căderii părului. Consumul de apă de aur face părul să strălucească și îi oferă un aspect sănătos.
 • Îmbunătăți sănătatea unghiilor – Aurul coloidal poate ajuta la întărirea unghiilor și la prevenirea ruperii lor.
 • Îmbunătăți aspectul pielii – Aurul coloidal poate ajuta la reducerea ridurilor, a petelor pigmentare și a altor semne ale îmbătrânirii.

Mimoza golden cream, un produs natural, cu extract de mimoză și aur coloidal, care ajută la o gamă largă de probleme de piele, de la acnee și eczeme la arsuri și riduri, pentru că:

 • Acneea – Extractul de mimoză ajută la reducerea inflamației și la eliminarea bacteriilor care pot provoca acneea.
 • Eroziunile – Extractul de mimoză ajută la calmarea pielii iritate și la susținerea refacerii pielului.
 • Iritațiile – Extractul de mimoză ajută la calmarea pielii iritate și la reducerea roșeței.
 • Arsurile – Extractul de mimoză ajută la reducerea durerii și a inflamației cauzate de arsuri.
 • Ridurile – Aurul coloidal ajută la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea elasticității pielii.
 • Cicatricile – Aurul coloidal ajută la reducerea aspectului cicatricilor și la îmbunătățirea aspectului general al pielii.
 • Dermatozele alergice – Extractul de mimoză are proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene care pot ajuta la ameliorarea simptomelor dermatitelor alergice.

Comandă fără ezitare. Te poți bucura de o piele frumoasă și sănătoasă doar folosind un produs ușor de aplicat, cu efecte garatate de renumitul Dr. Ionuț Moraru

Crema cu mimoza si aur coloidal

Mod de administrare al aurului coloidal

Aurul coloidal poate fi administrat oral, sub formă de picături sau capsule, sau topic, sub formă de loțiune sau cremă. Doza recomandată variază în funcție de vârstă, stare de sănătate și alte factori.

Aurul coloidal este un supliment alimentar obținut prin suspendarea particulelor de aur în apă. Particulele de aur sunt foarte mici, de obicei cu un diametru de 0,001 până la 0,01 microni. Aurul coloidal este un produs natural, fără efecte secundare cunoscute.

Aurul coloidal poate fi administrat oral în funcție de recomandările și specificațiile fiecărui produs ales, mai ales că diferă concentrația de particule.

După administrarea orală, se recomandă ca apa de aur să fie ţinută sublingual timp de 1 minut pentru ca nano particulele de aur sa fie preluate de metaloproteine. În egală măsură se poate administra pe stomacul gol sau după masă.

Aurul coloidal poate fi administrat pe stomacul gol sau cu puțină apă. Dacă aveți sensibilitate la gustul aurului coloidal, îl puteți dilua cu suc sau apă.

Consumul apei de aur îmbunătățește absorbția diferitelor elemente, precum magneziu, oxigen, fosfor, vitamina A, vitamine B, vitamina D și vitamina E.

Pure life aur nanocoloidal m plus aurum max 55ppm 480ml

Regenerează organismul, îmbunătățește imunitatea și reduce stresul consumând zi de zi aurul nanocoloidal de la Pure Life:

 • Cantitate: 480ml
 • Concentrație: 55ppm
 • Tip: aur nanocoloidal

Aurul coloidal poate fi administrat topic, sub formă de loțiune sau cremă. Loțiunea sau crema cu aur colidal poate fi aplicată pe pielea curată, de două ori pe zi.

Apa de aur poate fi utilizată pentru a trata o varietate de afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, psoriazisul și eczema.

Aurul coloidal pentru consolidarea potențialului spiritual

Cercetările în domeniul parapsihologiei sugerează că aurul coloidal poate avea un impact pozitiv asupra potențialului uman. Se pare că poate ajuta la dezvoltarea capacității extrasenzoriale, cum ar fi clarviziunea, previziunea și telepatia.

Aurul coloidal are efecte benefice asupra abilităților psihice și a introspecției:

 • Poate ajuta la aducerea la suprafață a conștiinței a unor credinţe limitative sau griji subconştiente. Acest lucru poate duce la o mai bună înțelegere a propriilor emoții și comportamente.
 • Poate ajuta la descoperirea cauzelor unor probleme fizice sau psihice. Acest lucru poate duce la o terapie mai eficientă.
 • Poate ajuta la evocarea unor episoade pozitive din trecut. Acest lucru poate duce la o mai bună înțelegere a propriei persoane și la o creștere a stării de bine.

Proprietățile psihice ale aurului coloidal sunt susținute de cercetări în domeniul parapsihologiei:

 • Stephen E. Braude, un parapsiholog de renume internațional, susține că aurul coloidal poate dezvolta capacități extrasenzoriale latente.
 • Apa de aur poate ajuta la armonizarea funcțiilor glandei pituitare și la echilibrarea emisferelor cerebrale. Acest lucru poate duce la o mai mare receptivitate la experiențele extrasenzoriale.
 • Aurul coloidal este un instrument util pentru practicile de meditație, putând ajuta la inducerea unor stări modificate de conștiință și la evocarea unor stări psihice pozitive.

Întrebări frecvente și răspunsuri despre aurul coloidal

Cum se face apa de aur coloidal?

Apa de aur coloidal se poate face prin mai multe metode, inclusiv:
1. Electroliza: Aurul este dizolvat în apă printr-un proces de electroliză.
2. Reacția de oxidare-reducere: Aurul este dizolvat în apă printr-o reacție chimică de oxidare-reducere.
3. Reacția de hidroliză: Aurul este dizolvat în apă printr-o reacție chimică de hidroliză.

Care sunt riscurile consumului de apă de aur coloidal?

Consumul de apă de aur coloidal poate avea unele riscuri, inclusiv:
1. Reacții alergice: Persoanele alergice la aur pot prezenta reacții alergice la consumul de apă de aur coloidal (Urticarie, Mâncărimi, Umflarea feței, buzelor, limbii sau gâtului, Dificultăți de respirație).
2. Efecte secundare neașteptate: Pot apărea și alte efecte secundare neașteptate, dar acestea nu sunt frecvente (Greață, Vărsături, Diaree, Dureri de cap, Tulburări de somn).
3. Interacțiunea cu alte medicamente: Apa de aur coloidal poate interacționa cu anumite medicamente, cum ar fi medicamentele pentru diabet, cele pentru tensiunea arterială și unele pentru tulburările de dispoziție (anxietate, depresie etc.).

Cum se consumă apa de aur coloidal?

Apa de aur coloidal poate fi consumată în mai multe moduri, inclusiv:
1. Pe cale orală: Apa de aur coloidal poate fi luată pe cale orală, de obicei sub formă de picături.
2. Topicală: Apa de aur coloidal poate fi aplicată pe piele, de obicei sub formă de cremă sau loțiune.
3. În infuzie: Apa de aur coloidal poate fi adăugată la ceai sau alte băuturi.

Este apa de aur coloidal sigură pentru copii?

Copiii sunt mai predispuși la alergii decât adulții. Prin urmare, este important să testați copilul pentru alergie la aur înainte de a-i oferi apă de aur coloidal. Iată câteva sfaturi pentru a reduce riscurile asociate consumului de apă de aur coloidal la copii:
1. Testați copilul pentru alergie la aur înainte de a-i oferi apă de aur coloidal.
2. Începeți cu o doză mică și creșteți-o treptat, dacă este necesar.
3. Opriți consumul dacă apar reacții adverse.

Cum se prepară apa de aur coloidal acasă

Prepararea apei de aur coloidal acasă este un proces complex și necesită echipamente specializate și cunoștințe avansate. În mod obișnuit, nu se recomandă prepararea apei de aur coloidal la domiciliu, deoarece este dificil de obținut un produs de calitate și siguranță adecvată. Cu toate acestea, dacă doriți să aflați despre procesul general de preparare a apei de aur coloidal, iată o descriere și materiale necesare:

Prepararea apei de aur coloidal acasă este un proces complex și necesită echipamente specializate și cunoștințe avansate. În mod obișnuit, nu se recomandă prepararea apei de aur coloidal la domiciliu, deoarece este dificil de obținut un produs de calitate în siguranță adecvată. Cu toate acestea, dacă doriți să aflați despre procesul general de preparare a apei de aur coloidal, iată o descriere succintă și materiale necesare:

Durata procedeului 8 ore

1. Pregătirea electrozilor din aur pur

Curățați bine electrozii din aur pur înainte de utilizare pentru a elimina orice impurități sau contaminanți.

2. Umplerea vasului

Umpleți vasul cu apă distilată sau deionizată. Asigurați-vă că vasul este curat și nu conține reziduuri sau impurități.

3. Foița de aur de 24K

Plasați folia de aur în vasul cu apă. Asigurați-vă că folia de aur este complet acoperită de apă.

4. Alimentarea de la curentul electric

Conectați electrozii din aur pur la sursa de curent electric de joasă tensiune (AC ~220V).

5. Procesul de electroliză

Plasați electrozii în apă, asigurându-vă că nu se ating unul de celălalt și de folia de aur. Porniți sursa de curent electric și setați-o la o tensiune corespunzătoare și la un timp de funcționare specific, în funcție de instrucțiunile echipamentului autorizat folosit.

Pe măsură ce curentul electric trece prin electrozi, vor avea loc reacții chimice care vor produce particule de aur coloidal în apă. După finalizarea procesului, opriți sursa de curent electric și îndepărtați electrozii din apă.

6. Filtrarea apei de aur obținut prin electroliză

Filtrați apa de aur coloidal obținută pentru a elimina particulele mari sau impuritățile. Utilizați o sită fină sau un filtru specializat pentru acest scop.

7. Păstrarea și depozitarea apei de aur coloidal

Stocați apa de aur coloidal în recipiente opace și sigilate pentru a preveni expunerea la lumină și contaminarea.

Cost estimat: 2500 Lei

Necesități:

 • Foițe de aur de înaltă puritate (24K)
 • Apă distilată sau deionizată
 • Electrozi din aur pur

Ustensile:

 • Sursă de curent electric de joasă tensiune
 • Vas de sticlă sau de plastic transparent

Materiale: Atenție: De exemplu, generatorul de aur coloidal de la HaliKali simplifică procedeul și oferă siguranță. Aurul coloidal obținut cu un aparat de electroliză profesional, este mult superior unui chit rudimentar.

Rețineți că acest proces este doar o descriere generală și că prepararea apei de aur coloidal acasă poate fi dificilă și presupune riscuri. Este important să aveți în vedere că apa de aur coloidal obținută în mod casnic poate varia în calitate și siguranță și nu poate fi echivalentă cu produsele comerciale. Înainte de a încerca să preparați apa de aur coloidal acasa, este recomandat să căutați informații detaliate și să consultați specialiști în domeniu.

Consumul de aur coloidal – Contraindicații și posibile efecte adverse

Apa de aur coloidal întăreşte stabilitatea mentală şi ameliorează calităţile inimii, mai mult, produce o senzaţie de căldură pe piele. Se consumă apa de aur cu precauţie, nu ca şi apa pe care o bem zilnic.

Aurul coloidal este, în general, considerat a fi sigur pentru majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, există unele contraindicații posibile, inclusiv:

 • Apa de aur în sarcină și alăptare – nu există suficiente informații despre siguranța aurului coloidal în timpul sarcinii și alăptării.
 • Persoanele cu alergii la aur – persoanele care sunt alergice la aur ar trebui să evite aurul coloidal.
 • Persoanele cu afecțiuni renale – aurul coloidal poate fi toxic pentru persoanele cu afecțiuni renale.

Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Un răspuns la „Apa de aur coloidal – Beneficii + cum se face”

 1. Avatar Claudia

  Acest articol a fost o adevarata descoperire pentru mine! Intotdeauna am fost interesata de metodele naturale de tratare a diferitelor afectiuni si, din cate am citit, apa de aur coloidal pare sa fie una dintre cele mai eficiente si usor de folosit. Este uimitor sa aflu ca alchimistii foloseau aceasta apa de aur inca din vremuri demult apuse pentru a trata diverse boli, iar Cleopatra a folosit si ea aurul pentru a-si mentine tanara pielea. Cred ca voi incerca cu incredere aceasta masca cu aur de 24K si sunt foarte curioasa sa vad rezultatele. De asemenea, cumpararea de la un producator renumit ca Peter Thomas Roth ma face sa am si mai multa incredere in acest produs. Abia astept sa fac comanda! Multumesc pentru aceste informatii utile despre treatamentul cu aur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *