Medicamentele dau dureri de cap

4 comentarii la Medicamentele dau dureri de cap

pastile dureri de capVi se intimplă să luaţi pastile mai frecvent decât de trei ori pe săptămână pentru a scăpa de migrenele intense de care suferiţi? S-ar putea să faceţi mai mult rău decât bine.

La această concluzie au ajuns specialiştii de la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles (SUA). Ei au descoperit că utilizarea frecventă a medicamentelor pentru combaterea migrenelor ar putea afecta abilitatea naturală a creierului de a calma durerea, perpetuind astfel frecvenţa durerilor de cap. Ei sugerează că, pentru a reduce riscul migrenelor întreţinute de medicamente, dozajul acestora trebuie redus cu 20% la fiecare patru zile până la doza minimală. În acelaşi timp, trebuie eliminaţi factorii despre care se ştie că stau frecvent la originea migrenelor: stresul, anxietatea, cafeina şi alimentele bogate în tiramină, nitraţi şi sulfiţi (brânză, vin, nuci, mezeluri). Exerciţiile fizice şi somnul regulat vă pot ajuta de asemenea.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

4 comentarii

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *