Must cu pulbere de salcie albă

Ingrediente: 50 g pulbere de salcie albă, preferabil făcută din coajă de salcie, 1 litru must proaspăt extras, miere de albine.

Mod de preparare: pulberea de salcie albă şi mustul se pun la macerat timp de 15 zile. După aceste 15 zile, se strecoară, se îndulceşte şi se beau câte 2 pahare pe zi.

Pentru pulberea de salcie, cel mai indicat este să fie culeasă de voi, uscată și măcinată. Aveți încredere în natură și în ceea ce puteți face pentru voi înșivă.

Pulberea de salcie albă se pune sub limbă, cât un vârf de cuţit, se ţine 10 minute, apoi se înghite cu must sau cu ceai de plante; se ia de 3 ori pe zi, înainte de masă cu 30 minute.

Atât mustul, cât şi pulberea sunt utile în tratarea reumatismului articular acut, a gutei, bronşitei, dispepsiilor, insomniilor, dar și a altor probleme de sănătate.

Pentru un stil de viață sănătos, încercați să rămâneți prieteni cu natura în orice clipă și ea va fi acolo să vă întindă o mână (o plantă, un remediu, un amestec) oricând este nevoie. Dacă aveți grijă de voi, veți reuși cu succes să stați deoparte de problemele legate de sănătate!


Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 3 Pareri

  1. dominic dominic
  2. Bergmansafe Bergmansafe

Spune parerea ta!

 

Sus