Visul comun sau visul pe care il au mai multe persoane in acelasi timp


visul comun sau cand doua persoane se intalnesc in vis
0
0

Ştiai că există anumite vise pe care le împărtăşim şi cu alte persoane? Au existat şi încă există asemenea cazuri, însă din cele relatate, persoanele au aflat că au avut acelaşi vis de abia după ce şi-au povestit unul celuilalt visul. Acesta este ceea ce se numeste visul comun.visul comun sau cand doua persoane se intalnesc in vis

Visul comun sau “reve a deux” este fenomenul în care apar 2 sau chiar mai multe persoane care au acelaşi vis. Deşi visul comun în multe cazuri este un proces spontan, deseori este planificat dinainte, cu intenţia împărtăşirii experienţei comune.

În timp ce visele normale se desfăşoară într-un cadru care este creaţia subiectivă a persoanei care visează, visele comune au loc într-un spaţiu comun. Este un spatiu ales de comun acord.

Visul comun si locul de întâlnire

Visul comun prestabilit începe prin momentul stabilirii locului de întâlnire, cu înfăţişarea şi comportamentul persoanelor din viaţa  reală. În acest caz este foarte importantă intenţia care începe să prindă contur cel mai bine înainte de a intra în starea de somn. De asemenea sunt importante detaliile locului de întâlnire. Pentru a te putea intalni cu cineva in timpul somnului pe taramul viselor sau al altor lumi, trebuie ca imaginea sa fie identica si cunoscuta de participanti.

Îţi aminteşti sa fi trait vreo asemenea experienţă? Ne-o împărtăşeşti şi nouă?

Etichete: #Dictionar magic

Un comentariu la „Visul comun sau visul pe care il au mai multe persoane in acelasi timp”

  1. Am visat impreuna cu mama ca tatal meu a fost oprit beat de poliție cănd era beat. Si că asteptam sa moara sora mea de 8 luni. Ce inseamna?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *