Tratament homeopat – cea mai de succes metodă de vindecare

tratament homeopat

Ce efecte are un tratament homeopat? Ce sunt remediile homeopate? Remediile homeopate reprezinta un sistem medical ce are la bază 3 legi:

Legea similitudinii/asemănării

medicina alternativa conventionala

Atunci când o substanţă este administrată unei persoane sănătoase, va produce un simptom particular. Atunci când această substanţă este administrată unei persoane cu aceleaşi simptome, sau similare, într-un stadiu bolnav, se va vindeca prin stimularea răspunsurilor naturale ale corpului, ca şi în cazul unei cure. De exemplu, dacă simptomele răcelii tale sunt asemănătoare cu cele ale otrăvirii cu mercur, atunci mercurul va fi remediul homeopatic.

Legea potenţei

Această lege se bazează pe principiul că, cu cât cantitatea de substanţă este mai mică (infinitezimală), cu atât efectul este mai mare. Principii asemănătoare se regăsesc şi în tratamentele alergiilor, caz în care substanţa alergică este consumată în doze mici, şi în cazul vaccinurilor – o formă “neputincioasă” a virusului este consumată pentru a consolida sistemul imunitar împotriva virusului.

Legea individualizării

În medicina alopată, două persoane care suferă de aceaşi boală, de obicei sunt tratate cu acelaşi medicament. În acest caz, un medic homeopat nu etichetează un pacient după starea bolii, ci face o prescripţie bazată pe totalitatea caracteristicilor atât fizice cât şi mentale. Astfel, fiecare caz este diferit şi fiecare persoană are nevoie de un tratament homeopat individual.

Diferitele “medicamente” folosite în homeopatie sunt din plante, minerale, animale sau din regnul chimicalelor, extrem de diluate. Astfel cand vorbim de un tratament homeopat, nu mai rămâne nimic din substanţa iniţială, doar VIBRAŢIA ei.

De ce să utilizez un tratament homeopat?

tratament homeopat

Homeopatia este al doilea sistem de medicină utilizat în lume. Popularitatea sistemului homeopatic a crescut foarte mult în ultimii ani. Succesul homeopatiei are la bază faptul că este un sistem exterm de eficient. Atunci când remediul este luat corect, rezultatele pot fi rapide, complete şi permanente.

Homeopatia poate fi folosită şi de copii, chiar şi de femeile însărcinate, fără pericol de efecte secundare. Am auzit astăzi o ştire cum că homeopatia ar fi fost interzisă în nu ştiu ce ţară, presupun că au făcut acest lucru fiindu-le frică de popularitatea atinsă, oamenii renunţând la medicina alopată în favoarea homeopatiei. Mi se pare asemănătoare problema cu cea anunţată la noi într-un timp, când se spunea că vor să interzică medicina naturistă, sau anumite produse naturiste pentru că au “nu ştiu ce” efecte secundare.

Remediile homeopate pot fi luate alături de alte medicamente, fără a produce efecte secundare nedorite. Homeopatia este naturală. Remediile homeopate sunt în mod normal bazate pe ingrediente naturale.

Homeopatia funcţionează în armonie cu sistemul imunitar, spre deosebire de unele medicamente convenţionale recomandate de medicina clasică care suprimă sistemul imunitar, spre exemplu, medicamentele împotriva tusei suprimă tusea, ajungându-se astfel la încărcarea organismului, pe când, în mod natural, s-ar fi încercat o curăţare a plămânilor.

Un tratament homeopat nu provoacă dependenţă. In momentul în care simţi că problema a dispărut, trebuie să încetezi să il mai consumi. Dacă nu se produce nici o schimbare, înseamnă că probabil iei greşit remediul homeopat.

Homeopatia este holistică. Ea tratează toate simptomele ca pe unul, ceea ce în mod practic înseamnă că se adresează direct cauzei, şi nu simptomelor. Mai mult, în majoritatea cazurilor, simptomele tratate cu ajutorul remediile homeopatice nu se mai repetă.

Remediile homeopatice se folosesc cu succes pentru:

 • problemele de stres
 • hipertiroidism/hipotiroidism cronic
 • aciditate stomac
 • împotriva durerii
 • regenerarea celulelor, organelor şi anti îmbătrânire
 • întinerirea ADN-ului
 • stabilitate emoţională
 • deschiderea şi echilibrarea chakrelor
 • imunitate, antivirale, antibacteriene
 • leziuni
 • astm
 • alergii
 • infecţii bacteriene
 • depresii
 • edem
 • gută
 • accidentări
 • insomnie
 • tumori
 • dureri de cap/migrene
 • menopauză
 • prostată.
homeopatia

Orice tratament homeopat este mai puternic decât antibioticele! Poate avea efecte foarte rapide asupra bolilor acute, progresul putând fii resimţit doar în câteva ore. Copiii şi animalele sunt foarte sensibili la cure, fiind complet deschişi în faţa tratamentelor naturale, îmbunătăţirile apărând în unele cazuri chiar în 15-20 de minute, ceea ce este uimitor.

În cazul bolilor cronice, este nevoie de mai mult timp, răbdare şi credinţă în puterile proprii de vindecare. Primele rezultate pot fi observate în aceste cazuri în câteva zile.

După cum am specificat mai sus, aceste remedii pot fi folosite şi în cazul animalelor, în special a câinilor şi a pisicilor, ele răspunzând foarte repede la vindecare. Dacă îţi place să ai grădina ta sau colţul tău verde, să ştii că au un efect de vindecare şi în cazul plăntuţelor care au ceva probleme.

Remediile homeopate vibrează cu inteligenţa naturală, remodelând o anumită zonă a corpului, conferindu-i un aspect sănătos.

Atunci când un remediu homeopat este ingerat, acesta urmează un traseu specific. Mai întâi este asimilat de sistemul circulator, apoi remediul se fixează la jumătatea drumului între sistemul circulator şi cel nervos, aici se crează un curent electromagnetic între polarităţile celor două sisteme.

Există o legătură între aceste două sisteme în raport cu forţa de viaţă şi conştiinţă. Forţa de viaţă pură lucrează mai mult prin sânge, iar conştiinţa prin intermediul creierului şi a sistemului nervos. Aceste două sisteme au proprietăţi asemănătoare cuarţului şi curentului electromagnetic. Celulele sanguine, în special globulele roşii şi albe din sânge conţin proprietăţi asemănătoare cuarţului, în timp ce sistemul nervos conţine mai mult curent electromagnetic. Forţa de viaţă şi conştiinţa folosesc aceste proprietăţi pentru a intra şi stimula corpul fizic.

Se mai cunoaşte şi faptul că un tratament homeopat nu are impact doar asupra corpului fizic, ci impactul mai mare este asupra emoţiilor şi a corpului subtil energetic (aura),  putând schimba conştiinţa foarte repede. Acesta stimulează glanda pineală şi pituitară pentru a activa întregul sistem endocrin, pentru vindecarea sinelui şi regenerare. Atunci când remediile sunt utilizate aşa cum trebuie şi cele care trebuie, atunci starea de bine şi de bucurie devin lucruri normale.

Vindecarea se produce pentru că totul este vibraţie, noi suntem vibraţii. Suntem de asemenea fiinţe de lumină. În remediile naturale există multă lumină, biofotonii. Această cantitate mare de lumină pură din remedii activează lumina din noi, o extinde în aşa fel încât noi devenim sănătoşi.

În homeopatie sunt folosite următoarele remedii:

 • Remediile homeopatice tipice (Arnica, Atropa Belladonna, Lycopodium, etc)
 • Vibraţiile organelor sănătoase , care stimulează organele să atingă din nou vibraţia de organ sănătos
 • Remedii cu flori, pentru stimularea emoţională profundă
 • Remedii pentru aproape toate bolile cunoscute (inclusiv cele mai grave – scleroză multiplă, cancer, Alzheimer, SIDA, etc)
 • Remedii pentru chakre/ vindecarea glandelor endocrine
 • Remedii pentru vindecarea meridianelor din acupunctură
 • Remedii cu vibraţiile pietrelor semipreţioase/cristale
 • Remedii pentru refacerea aurei, extinderea conştiinţei, întinerirea şi vindecarea ADN-ului
 • Remedii care înlocuiesc hormonii
 • Remedii pentru refacerea celulelor.

Fiecare remediu este o combinaţie de vibraţii care sunt cele mai indicate într-o problemă specifică de sănătate.

Un tratament homeopat vindecă cu succes corpul, emoţiile, mintea şi sufletul, în aşa fel încât persoana poate afla cauza bolii, o poate rezolva şi poate crea noi modele de viaţă.

Cea mai bună metodă de a lua remediile homeopate este de a le pune într-o stică cu apă, de a o agita şi apoi de a bea conţinutul. Aceasta este metoda cea mai indicată, deoarece 70% din corpul nostru este format din apă. Apa, plină cu energii vindecătoare, influenţează apa din organismul nostru, astfel vindecarea este rapidă.

Corpul nostru este foarte inteligent şi are cunoştinţe de autovindecare înscrise în ADN, în toate celulele, în toate organele. Homeopatia ajută organismul să reactiveze această inteligenţă şi să o folosească aşa cum trebuie.În lumea modernă de astăzi, trebuie să ştim cum să reducem stresul, să primim mai multă energie şi să ne recăpătăm încrederea în procesele de autovindecare a corpului nostru.

Aveţi posibilitatea să alegeţi între remediile homeopate şi medicamentele foloste de medicina clasică, tratamente care sunt neputincioase în faţa cauzei, care încearcă să vindece simptomele, scoţând la suprafaţă altele. Homeopatia este o alternativă.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

4 răspunsuri la „Tratament homeopat – cea mai de succes metodă de vindecare”

 1. Te rog mult daca poti sa mi dai adresa ei de email. Multumesc din suflet.

 2. Buna Jorjete. Cum pot sa iau legatura cu Adriana care a postat pe blogul tau?

 3. Avatar Adriana
  Adriana

  Este un articol minunat. Am citit cu mare placere si intotdeauna am avut incredere in puterea miraculoasa a homeopatiei. Problema care se pune este la care homeopat pot sa merg pentru ca sa imi vindec cele 8 boli pe care le am + mercurul din corp. Nu cunosc pe nici un homeopat foarte priceput. Trebuie un specialist de marca, foarte competent, un as in domeniul homeopatiei, care sa faca minuni cu mine si cu bolile mele. Eu ma aflu in Bucuresti. Ce este de facut. Imi poate spune cineva ?
  Scrieti-mi pe adresa mea de email, va rog.

  1. Bună, Adriana, am intrebat şi am găsit un homeopat bun in Bucuresti in persoana doctorului Pavel Chirilă. Pentru mai multe detalii intră pe site-ul . Pe pagina de contact gasesti si un numar de telefon si ce mai doresti sa aflii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *