Răspunde la: ‘Ciorbele si ordinea in care se pun in ele constituentele lor

Comunitatea celor cu pasiuni Artă culinară ‘Ciorbele si ordinea in care se pun in ele constituentele lor Răspunde la: ‘Ciorbele si ordinea in care se pun in ele constituentele lor

#2596

suntonlain
Participant

Nu stiu pe unde am citit ca e bine ca pentru ciorbe si mancaruri in general, cartofii sa fie taiati in cuburi maricele pentru as pastra gustul, Mi se pare ca nu am citit ci mi-a spus un bucatar o data cand eram la o bere. Acelui bucatar i-am vorbit si despre acest sit. Revenind la cartofi, da asa e, avea dreptate, cartofii taiati in cubulete mai mari, fierti decent ( adica nu in nestire ) sunt mai gustosi, iar supa este si ea parca mai gustoasa. Legumele trebuiesc fierte cu masura, deoarece altfel ori raman nefierte ori sunt prea fierte si nu mai au gust si nici supa nu are gustul care care trebuia ca sa-l aiba.