Suntem atenţi la ce mâncăm?

Sau pur şi simplu mâncăm fără să dăm nici o importanţă la ceea ce băgăm în gură?Din ce în ce mai mult mâncarea , tot ceea ce găsim în magazine, supermarketuri, pe pieţe este plin de toxine, de E-uri, de substanţe care ne fac rău organismului.

AM AJUNS SĂ CUMPĂRĂM MÂNCARE „CONTRAFĂCUTĂ”!

Noi alegem acest lucru!Dacă nimeni nu ar cumpăra aceste produse care conţi 20 -30 sau mai puţin % din ceea ce vrem noi.Oţetul, sarea, uleiul, sunt contrafăcute.Muşschiul de vită conţine şi alte ingrediente, cârnăciorii de pui conţin şi carne de porc.Atâta timp cât noi mâncăm aceste produse, ele contină să fie produse.Oamenii preferă „un gust bun” şi plin de E-uri, în locul unor produse sănătoase.

Ţăranii români produc mult, dar pierd la fel de mult pentru că noi preferăm să cumpărăm ce e adus din strinătate, MADE IN ALL OVER THE WORLD, dar nu PRODUS ÎN ROMÂNIA.

Concluzie: Continuăm să ne plângem că lucrurile merg rău, dar nici măcar de ce se întâmplă cu noi nu ne pasă, putem să facem ca lucrurile să meargă, dar o facem pentru alţii, nu pentru noi.Fructele aduse din străinătate sunt crescute artificial, cu ajutorul substanţelor, iar merele noastre sunt date la animale, pentru că nu le cumpără nimeni!Alegem învelişul, şi nu conţinutul!Dar care e mai important?

16 comentarii la „Suntem atenţi la ce mâncăm?”

 1. Daca mergi la shopping, in special produse alimentare, ca de acestea e vorba aici, trebuie neaparat sa sti ce vrei sa cumperi de acasa.

  Daca intri nehotarat intr-un supermarket/hypermarket cu siguranta peste 50% din lucrurile/alimentele pe care le vei lua nu sunt potrivite pentru tine sau sunt chiar nocive.

  Referitor la ambalaj vs continut, nu cred ca exista o concurenta logica intre acestea doua, poate doar pentru cei care privesc reclamele ca pe ceva sfant.INSA, un produs de calitate are aproape intotdeauna si un ambalaj de calitate, atragator, iar aici pica multi in capcana, neputand face diferenta intre produsele bine ambalate si de calitate si cele bine ambalate dar de proasta calitate.

 2. Parafrazand un vechi proverb, pot spune ca esti ceea ce mananci. Cu toate astea, este din ce in ce mai greu sa gasesti si sa prepari mancare sanatoasa in lumea asta nebuna care pare ca accelereaza si accelereaza si accelereaza…

  1. Cam aşa este, suntem ceea ce mâncăm – alimentaţia este extrem de importantă atât pentru planul fizic, cât şi pentru cel mental şi spiritual.

   Cei drept este cam greu să găseşti mâncare sănătoasă, doar dacă ţi-o procuri singur sau îţi creşti singur tot ce ai nevoie. Noi asta intenţionăm să facem… să ne creştem singuri şi să ne purtăm singuri de grijă.

  1. Atât ne permitem?? Nu cred că poate fi vorba de aşa ceva – asta este o exagerare – să mănânci sănătos nu necesită chiar cine ştie ce resurse în comparaţie cu mâncarea nesănătoasă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *