Am promis, deci revin cu fotografii de la tara

4 comentarii la Am promis, deci revin cu fotografii de la tara

Pentru ca i-am promis webmasterului de la Jorjette, am revenit cu nou articol si cu ceva fotografii de la tata de la tara,care sper sa va incante ochisorii macar pentru cateva momente, pt ca mie mi-au trezit amintiri din trecut , am vazut scoala unde am facut clasa I, mi-am cautat prin sate primul meu invatator, pe care dupa ceva ore de „cercetari” l-am gasit, si mare mi-a fost mirarea ca dupa 23 de ani sa ma recunoasca, nu dupa infatisare ci dupa nume, dar tot este ceva.

Fotografii de la tara
Fotografii de la tara

S-a schimbat foarte mult imbatranise, dar tot asa cum mi-l aminteam eu era ca om -un om simplu- care in timpu saptamanii preda la scoala iar in weekend era un agricultor desavarsit, un om al campului.Am facut destule fotografii care sa ilustreze viata la tara, am fotografiat de la gainuse, purcel, viteii lu tata -mandria lui- pana la peisaje si personaje din zona Argesului.Si sa nu va plictisesc prea mult va las in compania fotografiilor.

vaca-si-juninca fotografii de la tara

Al vostru, Fotograf de nunta

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

4 comentarii

  1. Cat de emblematica poate fi caruta pentru tarisoara noastra, asa ceva…
    Deasemenea, imi place Tricolorul infipt intr-o sticla de bere, cum altfel.

  2. Imi plac mult cele cu vitelusii … Vorba Jorjettei, parca sunt pictati.
    Citind randurile si privind pozele mi s-a facut un dor de acasa, de ai mei, de sat …

  3. Mulţumesc pentru fotografii. Ştii că cel mai mult mi-au plăcut viţeii – cel cu inimioară în frunte şi cel cu semnul întrebării – parcă sunt pictati. Şi iarăşi mi-a plăcut – mi s-a părut interesantă cea cu steagul.

    PS – Vezi că la autor, unde scrie Lucian şi apare poza ta poţi băga o descriere despre tine – la profil…ca să ştie oamenii mai multe despre tine, sau măcar câteva cuvinte despre tine.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *