Avem o broscuţă!

Niciun comentariu la Avem o broscuţă!

Acum suntem 3!Astăzi am fost la picnic cu prietenul meu, după care am stat la plajă pe malul lacului.În timp ce ne pregăteam să plecăm , a trecut pe lângă noi un „pescar” ce avea în mână 4 broscuţe ţestoase pe care le găsise în stufăriş şi vroia să le vândă.Sincer nu mă aşteptam să fie prin zonă broscuţe ţestoase, dar se pare că m-am înşelat.

Cea mai mică dintre ele mi-a „făcut din ochi”, aşa că am luat-o acasă cu doar 5 Ron.Până acum n-am mai avut, dar am venit repede acasa şi am căutat pe net cum trebuie să avem grijă de o broscuţă.Nici măcar nu ştiam că există broscuţe de apă şi broscuţe de uscat…A noastră e de apă…apropo, i-am pus şi nume-Pirpirica.

Era foarte timidă în mâinile „pescarului”, dar la noi a început să prindă viteză!O simţeam cum îmi gâdilă palma cu gheruţele ei mici, cum dă din ele când n-are un punct de sprijin, cum se uită la noi!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *