Black Fraier Day, tehnica NLP pentru afaceri

1 comentariu la Black Fraier Day, tehnica NLP pentru afaceri

Cea mai stupida zi din an a venit! Black Fraier Day este azi 21 noiembrie 2014! Cu preturi si reduceri imposibil de imaginat! Cea mai mare gasca de maniaci ce influenteaza clientii cu tehnici NLP pentru afaceri, te invita la noua lor capcana, americaneasca zi Black Friday!

Ideal ar fi ca azi sa ne amintim ceva ce sta la baza fiintei noastre, a omului din noi! Dar, cand este vorba de bani, trecem pe loc repaus starea de cine suntem sau ce putem fi, si incepem sa ne rupem in doua pentru ce putem avea sau ce ne dorim sa avem!

Hai sa zicem ca accept si acest aspect! Dar, sa nu fii tu constient cand esti manipulat prin tehnici NLP pentru afaceri? Asta nu prea o pot accepta! Adevarul este ca totul are o legatura cu totul! De Black Fraier Day mergi si cumperi cu banii munciti. Si munca ta sigur e pe masura capacitatilor tale de a intelege cum stau lucrurile cu viata ta! Mai ales daca azi cheltui multi bani!

Ai nevoie de ceva, ai nevoie si gata! Iti cumperi si mergi mai departe! Asta se intampla mereu! Dar daca de Black Fraier Day esti unul care calca peste suflete doar ca sa iei si tu la reducere, atunci esti un specimen ce trage in jos toata omenirea (din punct de vedere energetic cum spun cei evoluati spiritual)!

Ce spui de cei care lanseaza campanii de Black Fraier Day folosind tehnici NLP pentru afaceri?

Pai si ei sunt pe treaba lor! Tot in goana dupa „cat de mult pot avea” sunt pusi! Doar ca ei, cu cat au mai mult success cu atat te pot fraieri mai stilat! Uneori te costa sa faci niste smecherii NLP pentru afaceri (tehnici de marketing).

De exemplu cele mai mari reduceri, doar de Black Fraier Day!

Cazuri cu reduceri false, surprinse de cei inteligenti, sunt multe! Dar

black fraier day la Domo - nlp pentru marketing
NLP pentru marketing – reduceri de black fraier day la Domo!

Totusi este clar, tehnica este tehnica si te ajuta ca proprietar de magazin online! Dar de ce nu educa oamenii sa actioneze mai sincer nu pe baza manipularilor cu NLP pentru afaceri?

Nu ai cu cine! Asa este jumate de tara:

 • manelisti,
 • cocalari,
 • analfabeti,
 • oameni ce lucreaza in fabrici de zeci de ani si nu vad nici o problema in asta,
 • oameni care mananca toate cacaturile si nu le pasa si nici nu stiu ca „esti ceea ce consumi” este un fel de porunca alaturi de cele 10 date de Dumnezeu (Creatorul nu cel care pe cativa lei donati la BOR iti iarta pacatele),
 • razbunatori,
 • razboinici (soldati), politisti si jandarmi,
 • golani si batausi care nu stiu sa scrie sau sa citeasca macar cat unul de clasa a 5 a,
 • pensionari consumati de viata comunista ce nu lasa tineretul in pace,
 • tineri ce nu apreciaza istoria si cultura (nu respecta batranii),
 • maniaci dupa tehnologii IT si jocuri (copii cu probleme in familiile descrise mai sus),
 • tarani cu grad FFF (falnici, fanatici, farisei) cu palate (vile tiganesti cu 2-3 etaje la 2-4 membri in familie) in sate sau comune izolate facute cu bani munciti in tari europene,
 • derbedei ce baga droguri si stau pe facebook.

Nu mai citez din ei ca o sa inceapa toti sa sughite! Sunt mai multi …cei care cad in plasa tehnicilor NLP pentru afaceri, cum este Black Friday!

Cu o tara care nu ma reprezinta in procent asa de mare, nu e normal sa ma simt frustat? Si eu sar cu gura pentru ca pot! Ce rost are sa zic ca ala e ok, sau ca nu imi pasa de viata lui, cand nu e asa!

Ignorand creez monstri, asta am in cap! Azi te las sa fii mai prost, maine cand te intalnesc esti atat de idiot incat daca iti zice unul ca am zis eu ca esti prost, vii si ma iei la bataie, jigodie si tradator de neam si patrie ce esti (cum zicea Vadim)!

De Black Fraier Day le doresc tuturor celor  citati in acest text, spor la pierdut bani munciti, pe cacaturi ce se strica, dar care au garantie!

Dragilor, va doresc sa cumparati precum chiorii si sa va luati ce va pofteste sufletul egoist! E al vostru, trebuie sa il hraniti si va doresc o viata plina de manipulari cu tehnici NLP pentru afaceri! Plina de dorinte de a avea mai mult si mai mult! Toate sa va bata in cap pana cand va treziti si mai plantati in pamant niste semnite de orice, numai asa de dorul naturii. Ca doar nu vom uita adevarul despre natura in care misunam, doar pentru ca unii dintre noi vor sa mearga numai pe beton, ca de` „Nu calcati iarba! Fumati-o!” 

Tu` va`n noroc de oameni risipitori! La Black Friday cu voi! Inainteeeee! Mars!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

 1. Achiesez din plin opiniilor tale prezentate mai sus și vei fi de acord cu mine că trebuie o deșteptare a conștiințelor ce dorm un dulce somn. Așa că în spiritul legilor morale ce guvernează Universul trebuie să încercăm asta prin orice mijloc, iar cu efort trebuie să sperăm că ea se va produce, poate în contemporaneitatea noastră! Despre NLP de unde să audă acele categoriile amintite de tine?! din media, de pe internet? No way! Interesul general pe planeta aceasta este de a fi menținuți ignoranți, naivi și obedienți! Totodată împreună cu acele categorii formăm familia numită UMANITATE, suntem frați cu toții deci suntem datori să încercăm a le trezi conștiința! Îți doresc stăruință și consecvență și… succesuri!

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *