Blog de carti sau anticariat online cu carti ieftine

Carti pentru download in format electronic

Blogul lui Jorjette nu este un blog de carti dar sigur este un blog ce prezinta articole cu o baza de documentare din carti. Am ajuns la concluzia (acum 2 ani) ca pentru a avea succes cu blogul trebuie sa ne documentam. Nu stiu daca va intrebati vre-unul de unde scoatem noi articole documentate in asa clar detaliu, fie despre plante, despre sanatate, despre viata, psihologie, filozofie, stiinta, istorie, cultura.

Cartile in mare parte le procuram de la biblioteca. Bine, asta pe cand eram la Iasi, apoi la Suceava ori Piatra Neamt. Acum cu bibliotecile mai slab. In Moldova e absurd sa mergem dupa carti, iar la noi in Ardeal, in linistitul sat de munte unde ne-am mutat, nu se stie de biblioteci. Daca nu ai buletin din judetul de care apartine biblioteca, nu-ti da carti acasa.

Imi amintesc la Iasi ca imi placea sa trec pe pietonala de la Piata Unirii pe langa terasa Corso, unde stau cei care vand carti vechi si ieftine. Nu cred ca li se poate spune anticariat, dar cum noi nu suntem blog de carti, lor le-as spune anticariat de strada.

Blog de carti sau anticariat online

Anticariatele sunt pe placul meu de cand ma stiu. Vechiturile ma fac sa vibrez in interior si-mi dau o stare de parca as fi intro misiune foarte importanta. Imi place sa cotrobai printre vechituri.

anticariat blog de cartiAm gasit un anticariat online ce sper sa ne ajute in viitor cu procurarea unor carti pentru documentatie pe blog. Ei spun ca e coltul colectionarului, dar e un anticariat de carti. Am intrat pe el, cum am spus, is obsedat de vechituri, sa le vad, sa le observ, cuvantul colectionar in directia asta mi-a dus creierul, dar, dezamagit am dat numai de carti.

Am mai dat de carti pe la unii bloggeri, schimb de carti ori recomandari si recenzii, oricum, un blog de carti nu ma satisface ca un anticariat online.

OK si bine, precum Harap Alb, va dau de veste ca au carti pentru inteligenta, pentru intelepciune si pentru zi de zi. Asa categorisesc eu cartile, nu in categorii minutioase, mai mult genuri stiintific denumite. Am gasit ceva despre plante, gradinarit, pomicultura, ceva istorie si multe carti la 3 lei si 5 lei :)

Ce fac saptamana asta? Comand o lada de carti de la ei! Cu ocazia asta voi fi nevoit sa pregatesc in camera  alaturata o mini biblioteca ca de cand ne-am mutat stau cu cartile pe dulap ori pe jos intr-un colt de camera. Imi place sa le vad pe toate intro biblioteca, nu online ca in Coltul Colectionarului ci real in Coltul Lui Bogdan! Asa ca o sa am de lucru cu scandura si cu cuiele. O sa va arat si voua ce mestesug am pus la cale!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

4 comentarii

  1. sunt foarte multi oameni care ibesc sa citeasca, ssa povesteasca despre ce au citit, si usor- usor si-au dat seama ca pot face asta intr-un site/blog, si usor- usor se transforma si in afacere
    cred cu tarie ca reteta de succes este pasiune- afacere

  2. Daca veti face acest lucru cu pasiune .. cu siguranta va fi un succes, doar sa incepeti incetul cu incetul, succes in continuare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *