Fotografie de nunta si logodna

4 comentarii la Fotografie de nunta si logodna

Intrucat nu am mai poposit de foarte mult timp pe la Jorjette, am zis sa mai scriu si eu una mica, despre fotografie. Nu am sa palavragesc mult pentru ca septembrie este una din lunile fierbinti in ceea ce priveste fotografia de nunta, toata lumea ingramadindu-se in aceasta luna pentru ca nu mai este asa e cald.

Iata cateva fotografii care mie mi-au placut foarte mult. Sper sa nu ma certe Jorjette ca nu e nici macar una cu un bebeu, dar promit ca am sa revin cu alt articol cu fotografii numai cu copii, pentru ca am multe fotografii noi.

Fotografia de nunta si logodna este una speciala, deoarece pastreaza si afiseaza o energie aparte, o energie care reprezinta iubirea, sinceritatea si sinergia dintre mire si mireasa. Mai este importanta pentru ca peste ani te va ajuta sa-mi amintesti ce viata si ce clipe minunate ai trait! Si cum dragostea este un sentiment special, tot asa trebuie sa fie si fiecare fotografie de nunta si logodna! Logodna este evenimentul ce precede nunta propriu zisa, asa ca este doar un pod spre evenimentul final, care de obicei este cu foarte mult tam-tam!

Stiu ca tre sa fac cinste ca a fost ziua mea.:)) Iata fotografiile de cununie si logodna de care vorbeam, realizate in luna august.

Fotografie de nunta si logodna

Iubiti-va mult!

Al vostru, Fotograf nunta Bucuresti

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

4 comentarii

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *