Top 40 frizuri barbati si tunsori baieti potrivite tot timpul anului

Niciun comentariu la Top 40 frizuri barbati si tunsori baieti potrivite tot timpul anului

Mă sperii uneori când văd tineri mai mici sau de vârstă apropiată de a mea cu coafuri la modă, dar dintr-o modă de nimeni ştiută. Frizuri barbati sunt mii si sute de mii, pana la urma urmei exista atatea coafuri cati barbati suntem pe pamant.

Oricum cei care abordează un trend la modă nu sunt originali, mai degrabă sunt nişte falşi care ori vor să arate că ei cunosc ce se poartă într-o anumită arie a societăţii ori vor să arate că ei fac parte dintr-o anumită parte a societăţii. Să ai o frizură cool la noi în România este un eşec total. Cool = modă copiată.

De-ar fi moda precum inteligenţa lor (am impresia că aşa şi este) noi cei ce privim am putea să ne dăm seama cam pe unde se află ei pe scara societăţii.

Să privim totuşi în sus, să vedem cum stă moda la cei care ne-o prezintă că ne uităm noi la ei şi îi urmărim mai des. De exemplu actorii, ce frizuri barbati adopta ei.

coafura brad pitt 2016 coafuri pentru barbatifrizuri barbati 2016 coafuri pentru barbatiBrad Pitt, faimos actor, abordează un look asemănător cu ceea ce a ales să prezinte ca imagine şi Leonardo DiCaprio. O coafură clasică, cu cărare pe o parte. Ştiu ar spune unii „ce freză de tocilar” dar să nu uităm că acum la modă nu mai este şmechereala, golăneala sau cum să-i spun la cocalarul fără prea multă carte, dar cu bani cât încape? Vedetele aşadar ştiu cum să arate decent şi atrăgător în acelaşi timp.

coafura george clooney 2016George Clooney are un mod fin de a nu-şi ascunde vârsta, ba chiar observ că se pune accent pe faptul că este un bărbat cu experienţă de viaţă, un actor bun cu succes. Coafura lui, tuns scurt, grizonat, este ceea ce la cineva peste 45 de ani nu strică imaginea ci o face simplă, sinceră, directă, decentă, şi după cum am auzit de nişte gusturi ale femeilor, foarte atrăgătoare.

frizuri barbati 2016Printre actori încă se poartă părul tuns cu maşina. Stilul destul de neprietenesc pentru unii căci nu spune prea multe, dar totuşi simplu şi decent pentru alţii, ceea ce în oricum se caută. Nu poţi să nu ieşi în evidenţă cu calităţile tale când socializezi, dar să abordezi ceva de genul „creasta cu breton pe o parte” pentru a arăta că eşti deosebit, este ieşit din orice tipar.

Dacă nu ţi se potriveşte, tu insişti să arăţi aşa căci vezi mulţi în jur cu acelaşi stil. Să spui cine eşti sau să arăţi ce poţi nu porneşte în nici un caz de la freză, dar să ştii că o freză care nu ţi se potriveşte îţi poate strica şi cea mai superficială imagine pe care o ai acum în ochii celorlalţi. Sfatul meu este să fii original şi să te porţi cum îţi stă bine şi cum te simţi tu bine. Părerea unui specialist nu contează, poţi pur şi simplu să te tunzi la un frizer cu experienţă!

Pentru mai multe coafuri, viziteaza si acest articol!

40 de frizuri barbati pe care le recomand!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *