Coafuri par brunet – galerie foto

Rihanna coafuri par brunet

Parul negru este cunoscut ca fiind cel mai strălucitor dintre toate culorile de par. Parul brunet se găsește într-o varietate largă de texturi – parul negru, drept, este foarte întâlnit la europeni, asiatici și americanii nativi, în timp ce texturile de par brunet cret, ondulat, drept, mediu, aspru sunt foarte comune în rândurile grupurilor rasiale, la ei intalnim un alt tip de coafuri par brunet, specifice lor.

Foarte multe femei își doresc această culoare, așa că o obțin în mod artificial, folosind diverse vopsele. Parul brunet sau femeile cu parul brunet sunt considerate a fi misterioase, elegante și cu un stil clasic. Parul negru şi ondulat indică faptul că femeia este norocoasă şi bogată, iar în trecut era considerat a fi un ideal de frumuseţe..

În fiecare an coafurile pentru par brunet se modifică puțin câte puțin, rămân totuși coafurile clasice, însă apar altele fie mai sofisticate, fie mai colorate, în funcție de tendințele modei fiecărui an. Veți putea observa o tendință spre rebel, spre libertatea feminină – femeile nu mai țin cont de reguli și se lasă purtate de valul creativității.

Dacă faci parte din clubul femeilor brunete, alege-ți din galeria de coafuri par brunet  (coafuri pentru par lung brunet, coafuri pentru par brunet scurt) de mai jos o coafură care să te reprezinte și cu siguranță vei reuși să te afli în centrul atenției. Alege să te simți liberă și creativă, lipsită de prejudecăți și frici! Lasă parul, coafura sa te reprezinte si nu-ti fie teama sa te arati cine esti tu de fapt.

Galerie foto coafuri par brunet

Daca ti-au placut aceste coafuri par brunet si esti gata sa le incerci, spune-ne si noua care dintre ele ti-a placut mai mult si daca tu crezi ca ti se potriveste. Sau poate ai incercat deja una dintre aceste freze sau coafuri?

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *