Coafuri par roscat galerie foto modele

Niciun comentariu la Coafuri par roscat galerie foto modele

Cauți coafuri par roscat ? Vrei să fii focoasă și pasională, sa-i inspiri pe cei din jurul tau cu o coafura unica. Se pare ca ai ajuns unde trebuie.

Culoarea rosu la par semnifica  exuberanta, vointa puternica, sensibilitate, agresivitate si creativitate. Vulpile cu parul roscat sunt adesea considerate a avea un temperament la fel ca si culoarea parului lor, insa nu este chiar asa tot timpul. Oamenii de stiinta considera insa ca, in comparatie cu femeile care au parul de alta culoare, cele cu parul roscat au tendinta de a manifesta un comportament mai pasional, exploziv. Dar asta nu e tot, personalitatea persoanelor cu par roscat le descrie ca fiind foarte seducatoare , creative si deschise. In general, o parte din aceste persoane sfarsesc prin a ajunge lideri si ocupa locuri de munca din top ce necesita o gandire rapida.

Probabil te-ai convis cat de bine iti poate prinde aceste coafuri par roscat, in special in relatia cu barbatii, acestia te vor considera seducatoare si pasionala. Daca vrei sa atragi atentia  foarte mult asupra ta, atunci poti aborda o coafura par roscat mai iesita din comun si o culoare  mai rar intalnita. De exemplu, in urma cu ceva ani am ales pentru parul meu culoarea verde – intorceam toate privirile dupa mine, si pe cele pozitive, dar si pe cele negative. Depinde de efectul, impactul pe care doresti sa-l ai asupra persoanelor cu care intrii in contact. printre coafurile alese de mine vei gasi coafuri par roscat simple, clasice, dar si extravagante, iesite din comun, specifice doar anumitor temperamente sau chiar unor grupuri specifice, gen coafuri par roscat punk.

Cele mai frumoase coafuri par roscat galerie foto

Sper ca am reusit sa va incat privirile cu toate aceste modele de coafuri par roscat. Daca alegeti una dintre acestea, sa o purtati cu placere si sa va bucurati de frumusetea parului.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *