Concurs cu gust de sărbătoare și arome de Divella

4 comentarii la Concurs cu gust de sărbătoare și arome de Divella

În primul rând, să-i urăm La câți mai mulți anișori blogului Lecturi si Arome care a împlinit în această lună a sărbătorilor un anișor! Se pare că în loc să aștepte cadouri, a ales să dăruiască cu această ocazie 3 premii speciale ce constau in câte un pachet cu diverse produse din portofoliul Divella, și nu numai, mai este la mijloc si o mica surpriza, dar trebuie să te înscrii și o să afli la final despre ce e vorba. Like, share, un comentariu si stai în fața unui cadou frumos pe care ți-l poți face singur parcurgând doar aceste câteva etape.

concurs Divella

Câștigă la concurs produse Divella

Cred că nu e suficient ceea ce ți-am spus până acum, dar simt că trebuie să îți arăt de ce merită să participi la acest concurs aromat! Tocmai pentru că este vorba de gusturi și arome unice!

Divella, o marcă cu renume în Italia, a ajuns și la noi cu produsele sale de calitate –  paste, sosuri, conserve, dar și cu renumiții biscuiți despre care vreau să îți vorbesc. În vacanțele petrecute în Italia am mâncat destul de des biscuiții Divella cu bucati de ciocolata (gocce di cioccolato) si pe cei cu miere de albine –  cu un pahar de lapte sau un ceai dimineața și eram pregătită pentru o nouă zi.

Acum însă aș vrea să încerc bicuiții cu lămâie (frollini al limone) – pe aceștia i-aș proba cu puțină frișcă dimineața la cafea sau de ce nu – și limonada din imagine arată bine, doar că îmi lipsesc căpșunii. Până la urmă, cred că limonada merge cel mai bine vara, așa că mai bine revin la sezonul rece și mă mulțumesc cu o ceașcă de cafea sau o ciocolată caldă și un biscuite cu aromă de lămâie.

biscuiti divella cu lamaie frollini ai limone

Dacă până în prezent nu ai avut ocazia să încerci produsele Divella, atunci crede-mă pe cuvânt atunci când îți spun că merită și că e timpul să o faci. Mie nu-mi rămâne decât să te poftesc la acest concurs de sărbătoare, făr’ de care viața gust nu are. Moș Divella te așteaptă să te premieze cu cele mai bune produse pe care le are, așa că nu rata această șansă și intră pe pagina de concurs fără să mai stai pe gânduri!

Viața e frumoasă, așa că nu pierde nici o clipă și nici o posibilitate din cele care îți apar în cale! Pregătește-te de Sărbătoare!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

4 comentarii

  1. Bună, îmi permit să abuzez de amabilitatea mea și să-ți lansez invitația de a participa la un concurs cu premii destul de măricele.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *