Copiii si biblioteca!

40 de comentarii la Copiii si biblioteca!
Articol scris de Elena Banu
Copii din ziua de azi nu mai citesc,interesul copiilor in ziua de azi fata de carti si biblioteca a scazut foarte mult de cand calculatoarele sunt pe locul 1.
Fiecare dintre noi avem  propria experienta cu cu cartile,placuta sau mai putin placuta.In ziua de azi copii au parte de mai multe aventuri in format electronic decat propria si clasica carte cu vrajitoare,zmei domnite etc.
Am vrea sa existe mai multe biblioteci de vacanta,si copii sa fie indemnati spre ele,asa o sa existe mai multa comunicare si socializare,o mai buna cooperare,rezolvare de conflicte.energie,cunoastere siautocunoastere,integrare in grupuri,dezvoltarea activitatilor practice si stimularea memoriei.Si sa se invete diferenta intre o carte clasica si calculator!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

40 de comentarii

 1. Poftim cultura romaneasca la @Laurentiu…..si ce poate face un calculator dintr-un copil!
  Deci tema mea a fost cu un inteles!

 2. @Elena, imi cer scuze daca ai gasit comentariul meu jignitor.
  Intradevar puteau fi puse notele fara alte comentarii dar apoi cineva putea sa se supere ca a primit o nota mica fara nici o motivatie.
  Asa ca cel mai bine e sa faca fiecare cum considera de cuvinta.
  In alta ordine de idei nu vad de ce trebuie luata ca o jignire personala o afirmatie subiectiva. Pentru ca fiecare nota sau comentariu e o afirmatie subiectiva.
  Daca o gasesti falsa nu are trebui sa te afecteze, toata lumea vede ca respectivul nu are dreptate.
  Daca are dreptate e doar adevarul. Nu vad de ce trebuie impachetat in politete excesiva pentru a ne proteja orgoliul si lipsa de autoevaluare.

 3. Laurentiu….nerusinatule,nu iti este rusine? Poate am fetita de varsta ta cum vorbesti?
  Poftim de ce sunt copii asa in ziua de azi…..de cand nu ai mai pus mana pe o carte? Sau e mai important,sa vedeti filme porno pe net,sa va sinucideti,etc….

 4. Mai copile,dute de te pune cu burta pe carte,si gandeste-te la varsta unor oameni de aici…oare chiar tie nu iti este rusine?

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *