Crestinarea micutului George-Cosmin

4 comentarii la Crestinarea micutului George-Cosmin

Bine v-am regasit,de data asta am fost martorul unui nou inceput,da am facut fotografii la botez. Sunt cateva din ele care merita impartasite cu dumnevoastra,si de care sunt si eu multuit atat compozitional cat si tehnic. Cu siguranta acesta va fi un botez pe placul Jorjettei,ca na include bebelusi si stiu ca se cam topeste dupa ei.

Am sa vorbesc putin despre aspectul tehnic al problemei si ma refer la biserica. A fost „o casa a domnului” foarte grea la lumina si m-am chinuit foarte mult sa trag cu timpi mai mari de expunere, si a trebuit sa fiu foarte atent ca subiectul sa nu se miste. Am incercat sa folosesc pe cat posibil diafragma deschisa ca sa am lumina dar si o profunzime de camp foarte mica-recomnad foarte mare atentie la folosirea acestei tehnici pentru ca la profunzimi mici de camp si sansa de a rata focusul este foarte mare o simpla miscare a mainii poate da un efect soft. Am tras aporape toata biserica cu un obiectiv de 50 mm f1.4 fiind unul dintre cele mai bune obiective din punct de vedere al deformarii de perspectiva, redand cu acuratete naturaletea fara a o deforma. De fapt deformare de perspectiva exista dar 50 mm pe un aparat full frame are aceiasi deformare aproximativ ca un ochi uman, de aceea noua ni se par foarte naturale fotografiile facute cu obiectivele de 50 mm.

Iata fotografiile si am sa va rog sa votati una care va place cel mai mult printr-un comentariu. Am sa revin cu noi fotografii ca astazi trebuie sa imi etalez calitatile de fotograf de nunta, si mi-e tare aiurea ca ploua si nu stiu unde sa fac sedinta foto dar ma bate gandul sa incerc la metrou, daca imi iese revin sa le impartasesc cu voi.

 

 

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

4 comentarii

  1. Sună interesant la metrou…cred că o să-ți iasă, așa că te aștept cu noutăți.

    Mie îmi plac toate fotografiile, însă preferatele mele sunt – fotografia numarul unu – este un cadru natural și simplu, Cosmin e un scump și are o mimică puțin hazlie, și fotografia numarul 8, dragul de el câte a trebuit să suporte…. :)

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *