Curcubeul in camera mea, Uncle Milton

curcubeu-uncle-milton

Jucaria “Curcubeu in camera mea, Uncle Milton”, face parte din categoria jucarii educative pentru copii de toate varstele, fiind foarte interesanta, starnind fantezia atat a fetitelor cat si a baietilor. Aceasta jucarie aduce un plus de frumusete si magie in camera copilului dvs., functionand pur si simplu cu baterii.

Acum, copilul dvs. poate avea la dispozitie un curcubeu personal in camera sa, proiectat pe tavan sau pe pereti, ori de cate ori isi doreste sa intre in lumea fantastica. Aceasta jucarie ii stimuleaza de asemenea imaginatia, deoarece magia curcubeului ne fascineaza pe toti, de la copii pana la adulti, iar acum, atunci cand copilul dvs. se va juca singurel in camera, isi va putea crea o lume fantastica cu zane, unicorni si eroi fantastici, numai a lui, nesimtind lipsa prietenilor.

curcubeu-uncle-miltonAstfel, veti avea timp si pentru dvs. sa trageti un pui de somn, in timp ce copilul va fi fascinat de aceasta jucarie educativa. De asemenea, pentru copilasii carora le este frica de intuneric, cu o simpla apasare de buton, camera se poate lumina in culori fantastice si acestia pot dormi linistiti. Cu aceste jucarii, copiii dvs. se pot culca si de asemenea, se pot trezi dimineata scaldati in razele minunate ale curcubeului. Aceasta jucarie este un cadou minunat pentru orice copil, poate functiona atat cu baterii dar poate functiona si pe baza curentului electric.

Poate va intrebati de ce aceasta jucarie este inclusa in categoria celor educative? Deoarece aceasta jucarie nu numai ca veseleste camera si ajuta copilul sa treaca peste teama de a dormi singur, ci proiecteaza un curcubeu, un lucru pe care pana si noi, adultii il vedem extrem de rar pe cer, si atunci cand il vedem suntem fascinati, astfel ca, le stimuleaza imaginatia micutilor care isi vor crea propriile povesti in care ei vor fi eroii sau zanicile.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *