Dragoste … si putere

Dragostea cere timp! Fara timp, dragostea se ofileste precum o floare neudata la timp. Cei ce se iubesc au nevoie de timp pentru a se cunoaste si se explora unul pe celalalt. Fara sa acordam acest timp, vom ramane simple cunostiinte, fara a deveni parteneri, apropiati si sufleteste nu numai trupeste.

Timpul pe care il petrecem langa partener va face sa-i cunoastem toate dorintele si nevoile, pe care apoi vom incerca sa i le satisfacem. Numai zilele petrecute impreuna vor fi in stare sa reziste problemelor ce pot aparea ulterior. De multe ori lipsa de timp este cauza nefericirii cuplurilor.

Trebuie sa facem in asa fel incat sa nu apara elemente care sa ne tina prea multa vreme departe de partener. Planurile legate de serviciu sau de cariera sunt factori care duc usor la distrugerea relatiilor. Daca unul dintre parteneri munceste cate 8-10 ore pe zi apoi vine acasa si sta cu ochii atintiti in hartii in fiecare seara, ce mai poate astepta celalalt de la el? – un om obosit, nervos, lipsit de afectiune. Cine are nevoie de el in felul asta?

Cei tineri sunt adesea expusi la acest pericol. Furia si gelozia partenerului care isi da seama ca s-a casatorit, nu cu o persoana, ci cu o cariera, sunt manifestari blande fata de reactiile violente ce pot aparea intre cei doi. Trebuie sa gasim timp unul pentru celalat. Putem, de exemplu, sa pregatim o cina romantica intr-o seara, pentru ca ea va readuce dragostea. Trebuie sa ne amintim cum eram la inceput, cum cautam compania unul altuia, cum mergeam mana in mana, cum conversam ore intregi despre orice, cum mergeam la filme si spectacole, declaratiile de dragoste pe care le faceam mereu si este imposibil sa nu reinviem tot ce a fost frumos.

Chiar daca serviciul, copiii, diferite hobby-uri, iau din timpul acordat partenerului, aveti grija ca aceste activitati sa nu va desparta. Aceasta despartire temporara se poate transforma intr-una permanenta.

Secret-Garden-Dreamcatcher-01-Nocturne
Secret-Garden-Dreamcatcher-Adagio
Secret-Garden-Dreamcatcher-Celebration
Secret-Garden-Dreamcatcher-Dreamcatcher
Secret-Garden-Dreamcatcher-Elan
Secret-Garden-Dreamcatcher-Heartstrings
Secret-Garden-Dreamcatcher-Hymn-to-Hope
Secret-Garden-Dreamcatcher-In-Our-Tears
Secret-Garden-Dreamcatcher-Lore-of-the-Loom
Secret-Garden-Dreamcatcher-Moving
Secret-Garden-Dreamcatcher-Passacaglia
Secret-Garden-Dreamcatcher-Prayer
Secret-Garden-Dreamcatcher-Sigma
Secret-Garden-Dreamcatcher-Sona
Secret-Garden-Dreamcatcher-Songs-from-a-Secret-Garden
Secret-Garden-Dreamcatcher-Steps
Secret-Garden-Dreamcatcher-The-Rap

5 thoughts on “Dragoste … si putere”

  1. Toate in viata necesita timp, trebuie sa il impartim intelep in toate aspectele vietii pentru a putea trai o viata fericita!

  2. Foarte dragut articolul asta si sunt multe chestii adevarate ca sa iubesti pe cineva iti treb timp sa-l cunosti cu adevarat si cel mai important sa va potriviti.

    1. Dar oare ce înseamnă să se potrivească 2 persoane? Să aibă un egou la acelaşi nivel? :)) să se completeze sau să se accepte unul pe celălalt aşa cum este?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *