Dulceata de lapte cu aroma de cafea ~ Dulce de leche

Timp de citire estimat: 4 minute


Conținutul prezentului articol este disponibil pe pagina lui principală.

Înapoi la articol

Descoperă mai jos comentariile distribuite pe mai multe pagini:


Păreri și impresii:

27 de răspunsuri la „Dulceata de lapte cu aroma de cafea ~ Dulce de leche”

  1. Avatar Floragef FLORY
    Floragef FLORY

    foarte tentanta reteta…arata delicios…maine o fac sa`o savurez…felicitari bucataresei e desavarsita!

  2. Avatar daniel
    daniel

    tre sa fie tare gustos!

  3. Avatar BRANESCU MARIANA
    BRANESCU MARIANA

    INTERESANT

  4. Avatar STINGACIU DANIELA
    STINGACIU DANIELA

    vaaaaaaaaiiiiiiiiii vreau si eu:(( arata super si mi imaginez ce gust minunat are ,gata ma pun pe facut:P

  5. Avatar albus ramona
    albus ramona

    interesanta reteta

  6. Avatar Serafimciuc Claudia-Lavinia
    Serafimciuc Claudia-Lavinia

    Foarte interesanta reteta! o s-o incerc si eu si sper sa am succes cu ea!

  7. Avatar Valentina Bratosin
    Valentina Bratosin

    yam-yam…cred ca e delicios

  8. Avatar Tatiana Sorina
    Tatiana Sorina

    mmmmm,delicios

  9. Avatar Cornelia
    Cornelia

    Foarte buna,foarte practic,se poate pregatii mai devreme si pastra la frigider,eu asa cred.La nevoie se poate folosi la o prajitura rap[ida.

  10. Avatar ianis28
    ianis28

    150 g zahar,..dar asta depinde de cat de dulce va place,deci cantitatea de zahar poate fi si mai mica
    500 ml apa.
    4 cesti de cafea concentrata,eu folosesc 4 cescute mici de expresso
    SeFierbe apa cu zaharul pana acesta se topeste apoi se adauga si cescutele de cafea si se mai lasa aproximativ 2-3 minute pe aragaz la foc potrivit.
    Cand se raceste se pune intr-un vas ce intra apoi in congelator.
    Acum secretul e RABDAREA …la fiecare 30 de minute se amesteca pt ca gheata la final sa fie ca ce-a macinata la robot.
    Se poate servi cu frisca daca va place.
    O idee de cum trebuie sa arate aveti pe acest link ,doar ca a mea este facuta cu pepene rosu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *