Timp de citire estimat: 4 minute
Conținutul prezentului articol este disponibil pe pagina lui principală.
Descoperă mai jos comentariile distribuite pe mai multe pagini:
foarte tentanta reteta…arata delicios…maine o fac sa`o savurez…felicitari bucataresei e desavarsita!
tre sa fie tare gustos!
INTERESANT
vaaaaaaaaiiiiiiiiii vreau si eu:(( arata super si mi imaginez ce gust minunat are ,gata ma pun pe facut:P
interesanta reteta
Foarte interesanta reteta! o s-o incerc si eu si sper sa am succes cu ea!
yam-yam…cred ca e delicios
mmmmm,delicios
Foarte buna,foarte practic,se poate pregatii mai devreme si pastra la frigider,eu asa cred.La nevoie se poate folosi la o prajitura rap[ida.
150 g zahar,..dar asta depinde de cat de dulce va place,deci cantitatea de zahar poate fi si mai mica
500 ml apa.
4 cesti de cafea concentrata,eu folosesc 4 cescute mici de expresso
SeFierbe apa cu zaharul pana acesta se topeste apoi se adauga si cescutele de cafea si se mai lasa aproximativ 2-3 minute pe aragaz la foc potrivit.
Cand se raceste se pune intr-un vas ce intra apoi in congelator.
Acum secretul e RABDAREA …la fiecare 30 de minute se amesteca pt ca gheata la final sa fie ca ce-a macinata la robot.
Se poate servi cu frisca daca va place.
O idee de cum trebuie sa arate aveti pe acest link ,doar ca a mea este facuta cu pepene rosu.
Lasă un răspuns