Farmece cu bronz

Pentru a face farmece cu bronz (reţetă italiană) se va turna din cel mai bun aliaj un fel de copie în mărime naturală a persoanei căreia i se vrea răul. Această „statuie” mai specială are ca particularitate faptul că este prevăzută cu menghine şi şuruburi la articulaţii şi în toate părţile corpului asupra cărora vrem să exercităm o presiune puternică (sau o tensiune). Făcând horoscopul celui ce urmează să fie vrăjit, se pot stabili ziua şi ora în care farmecele de ură vor fi cele mai eficace.

Caterina de Medici, care dorea eliminarea lui Conde, Coligny şi d’Andelot, a recurs în acest scop la serviciile astrologului şi magicianului Ruggieri. Iată ce relatează don Francisco de Alva, pe atunci ambasadorul Spaniei la Paris, suveranului său: „Am aflat un lucru foarte amuzant […], anume că un italian din Florenţa a spus reginei Franţei că se oferă să-i omoare pe prinţul de Conde, pe amiral şi pe d’Andelot. Italianului i s-a acordat credit şi acum şase luni a fost închis într-o cameră la Paris împreună cu un muncitor german, pe care italianul l-a adus de la Strasbourg.

Acest german a făcut trei statui de bărbat din bronz de mărimea prinţului, a amiralului şi a lui d’Andelot; acestea aveau numeroase şuruburi la încheieturi şi la piept pentru a le deschide şi închide şi pentru a ţine braţele şi coapsele foarte strâns. […] În fiecare zi, italianul stă şi cercetează viaţa celor numiţi şi astrolabul strânge şi desface şuruburile.”

Mai târziu, când Conde va fi ucis cu o lovitură de pistol la Jarnac, ambasadorul va nota că: „S-au văzut urme clare pe coapsa cadavrului”. Acestea din urmă s-ar fi datorat farmecelor.

 

7 comentarii la „Farmece cu bronz”

  1. Stimate domn Laurentiu, din pacate sunt atat de multi maestri initiati si psihologi numerologi ce ar trebui sa aiba ceea ce sustii dumneata, sau mai bine sa aiba partea aceea total detasabila pt a nu fi dirijati de ea in defavoarea crezului,studiilor lor astfel anulate si telului lor in activitate, mai ales ca au si taxe de consultatie de 100 de euro. Eu am patit-o cu unul ce trece drept omul de incredere a lui Putin,Anatol Basarab,care intre profesionalismul declarat si energia din ceacra muladhara a inamicelor mele( ca varsta ii puteau fi mame) a preferat sa calce intelegerea cu mine pt muladhareala cu acele doamne de varsta mamei si a bunicii sale. Iacata ca nu cunosc astologie si nici fauritori de statui – desi pt dansul nu ar fi nevoie de nu stiu ce mare cantitate de bronz – pt a o realiza. Sincer, cine ar binevoi, cred ca l-ar ajuta foarte mult.E total dependent de…muladhara in plan energetic, si nu e singurul. Pacat de suta mea de euro si,de cele doua pt curs,mai ales ca doar mie nu mi-a trimis materialul cursului.O sa i-l cer sau o sa-i cer banii, chit ca ma va ura, poate se va trezi din hipnoza energiei muladhara.

  2. Nu stiu cum cineva care face farmece de rau , poate sa doarma seara …
    Am vazut oameni disperati din cauza farmecelor …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *