Filmare botez Antonia

4 comentarii la Filmare botez Antonia

Filmare botez

Filmare de botez facuta fara stres in calitate de invitat. Cum toata lumea care frecventeaza Jorjette, stie ca sunt fotograf de nunta, in ultimul timp am inceput sa fiu mare pasionat de filmare de nunta sau de botez, toata facuta cu dslr-aparat foto profesional.

Filmare botez Bucuresti
Filmare botez Bucuresti

La crestinarea prin sfanta taina a botezului a Antoniei-Ioana, fetita unui bun prieten de-al meu, unde am fost invitat, nu am putut sa ma abtin sa nu imi iau si aparatul foto sa fac cateva poze de botez, ca na, meseria si pasiunea se imbina intre ele. Si cu o zi inainte de botez mi-a venit o idee beata. Desi ei contractasera pe cineva pentru servicii foto video la botez, am zis sa ma depasesc pe mine si sa iau cateva cadre video din care sa incerc sa incropesc un videoclip de botez, pe care sa il folosesc la portofloiul meu video, mai pe scurt sa imbin utilul cu placutul.

Antonia este o frumusete de fata, este ca o mica tigancusa cu parul brunet si ochii negrii ca doua margele care se cam supara de orice prezentă straina in preajma ei ca na ii cam invadam teritoriul cand incercam sa filmez cateva cadre pentru vidoclipul de botez. Iata cam ce a iesit la prima mea filmare de botez cu un dslr montata cu sony vegas si cu ceva prelucrari mici pe imagine la contraste si chestii de genu asta.

Filmare botez cu 5d mark III si 24-70 f2.8 II

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

4 comentarii

  1. Wow, fotografia parca e un colaj – foarte interesante elementele! Imi place foarte mult, mult de tot leaganul si boticul mic pe care îl face Antonia la începutul filmării. O frumusețe de copil! E asa serioasă :)

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *