Iata cateva fotografii de la Costinesti. Am profitat de perioada de post ca nu se fac nunti in aceata perioada si am plecat pana la Costinesti, sa ne scaldam si noi putin in mare. Initial am vrut sa merg doar eu cu Lacramioara dar intre timp s-au mai anuntat ceva doritori asa ca l-am luat si pe marele bloger Andrei, cu prietenul acestuia, Gelu.

Desi anul acesta a fost un an destul de slab din punct de vedere al afacerii mele micute de fotograf de nunta, totusi nu pot sa ma despart de aparatul foto si am facut si cateva fotografii la mare, unele facute de mine altele mă au ca protagonist. Lumina pe malul marii este foarte dificila mai ales cand iti doresti sa ai si ceva detalii de fundal, diferenta mare de expunere intre fundal si personaj spunandu-si cuvantul pe LCD-ul aparatului foto.

Cateva sfaturi cand faceti fotografii pe malul marii:

 • Analizati pozitia soarelui si incercati sa va pozitionati in asa fel incat acesta sa fie in spatele dvs. cand fotografiati
 • Daca va doriti sa faceti ceva profesional, blenda pe timpul zilei este impetuos necesara.
 • Daca nu aveti blenda incercati sa folositi blitz-ul de umplere pentru umbrele care apar pe fata personajelor.
 • Ca program de expunere recomand „prioritatea de diafragma” dar cu atentie ca aparatele mai expun si prost, deci puteti lucra cu sub si supra expunere.
 • Inclusiv la fotografia de nunta, seara pe malul marii este recomandat ori folosirea luminii continue sau a flash-urilor cu trigger.

Stand pe plaja, nu m-am putut abtine sa nu fac si un mic fotoreportaj pe plaja cu Lacramioara si prietenii mei cu care am fost la Costinesti, si de ce nu, cu personaje total necunoscute noua care „aveau ceva de zis”.

Iata o mica galerie de fotografii de la Costinesti din vara anului 2013:

Share the Love!

8 comentarii la „Fotografii de la Costinesti”

 1. Alin

  Interesante sfaturi. Nu toata lumea care are aparat foto poate face poze asa de faine. Preferata mea e cea cu ochelarii.

 2. Ioana

  Foarte reusite fotografiile! Eu sunt amatoare in acest domeniu si iti multumesc pentru sfaturile utile! Zi frumoasa si insorita iti doresc!

  1. Apropo, știu…de la prima poza fotografie cu ea pe care ai pus-o pe facebook :P. Să fiți fericiți!!

 3. Mie imi place foarte mult cum va vedeti voi in sticla ochelarilor :P

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *