Moda: 40 fulare femei si esarfe pentru toamna-iarna

jessica alba fulare femeiPe mine mai mult mă interesa cum se poartă în iarna asta o eşarfă sau un fular. Şi modelele mi-au plăcut. Imaginile de mai jos sunt o soluţie pentru cei care caută să vadă fulare femei si esarfe la modă pentru toamna-iarna . Cert e că nu s-a modificat cu mai nimic moda de anul acesta faţă de cea de anul trecut, poate doar culorile sunt diferite.

Defapt, femeile se pare că beneficiază de mai multă creativitate, la bărbaţi fiind acelaşi mod, clasic de acum, de „a prinde” eşarfa de gât.

Se pare insa ca au cam inceput sa se poarte fulare si esarfe tricotate si crosetate, mai mult decat cele care se vand in magazine. Femeile in special au inceput sa-si indrepte privirile spre fulare femei si esarfe facute de mana – handmade.

Adevarul este ca in cazul acestor fulare femei si esarfe tricotate sau crosetate, ai liber la modele si la culori. Daca ai o idee, poate fi foarte usor pusa in practica si transformata in scurt timp intr-un fular frumos sau intr-o esarfa, intr-o caciula, in manusi, sosete, etc. De exemplu, o foarte buna prietena de-a mea tricoteaza sosete – sunt atat de frumoase, atat de fin lucrate si de o calitate extraordinara, incat la magazine nici vorba de asa ceva. Nu se compara ceea ce poate face omul cu mainile lui cu ceea ce fac masinariile. Imagineaza-ti ca vrei un fular sau o esarfa noua – lasa in mintea ta sa se creeze imaginea – cum vrei sa arate produsul final. Gandeste-te ca ideea ta este unica, ceva ce vrei sa te reprezinte pe tine ca intreg. Pe piata se comercializeaza fulare femei si esarfe ca pe banda rulanta – cateva modele pe care le gasesti repetandu-se din 2 in 2 magazine. Asta e ceea ce iti doresti?

Galerie foto fulare femei si esarfe toamna iarna


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 2 Pareri

  1. deea deea

Spune parerea ta!

 

Sus