AC/DC – HIGHWAY TO HELL Versuri si idei

8 comentarii la AC/DC – HIGHWAY TO HELL Versuri si idei

Living easy, living free
Season ticket on a one-way ride
Asking nothing, leave me be
Taking everything in my stride
Don’t need reason, don’t need rhyme
Ain’t nothing I would rather do
Going down, party time
My friends are gonna be there too
I’m on the highway to hell
No stop signs, speed limit
Nobody’s gonna slow me down
Like a wheel, gonna spin it
Nobody’s gonna mess me round
Hey Satan, payed my dues
Playing in a rocking band
Hey Momma, look at me
I’m on my way to the promised land
I’m on the highway to hell
(Don’t stop me)
And I’m going down, all the way down
I’m on the highway to hell

Versuri AC/DC – Highway To Hell
Asculta mai multe audio diverse

Titlul reprezinta denumirea uneia dintre cele mai cunoscute melodii rock din portofoliul formatiei AC/DC. “Autostrada spre iad” a aparut in anul 1979 si continua sa fie una dintre cele mai apreciate melodii ale formatiei.

Dar ce este cu AC/DC?

Numele formatiei a fost dat de fratii Angus si Malcom Young vazand inscriptia de pe masina de cusut a surorii lor : Alternating Current/Direct Current (“Curent alternative/Curent continuu”). Dar ce a insemnat aceasta denumire pentru fratii Young? Energia , frumusetea si spiritual muzicii rock.

Numarul 4 in topul celor mai mari formatii hard rock din toate timpurile, AC/DC a fost infiintata in anul 1973 in Sydney, Australia de catre fratii Young. De-a lungul timpului, formatia s-a confruntat cu o serie de probleme, dintre care amintim moartea vocalistului Bon Scott ( cauza, abuz de alcool).

In prezent trupa este compusa din urmatorii membri : Angus Young ( chitara solo), Malcolm Young ( chitara ritmica), Brian Johnson ( voce), Cliff Williams ( bas), Phil Rudd ( baterie). Inca un lucru simbolistic pentru AC/DC este reprezentat de uniforma scolara purtata de Angus Young pe scena.

ac/dc

Consider , AC/DC ca fiind expresia rock-ului, iar melodia aleasa ca sa incep acest articol reprezentand una definitorie a genului rock. Enjoy it!

Autor: Blidaru Madalin

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

8 comentarii

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *