Mulţi spun imposibil! Si totusi…

… omul, dupa ce prima sa reacţie a fost să se retragă în el şi, cu frica de necunoscut, cu frica de propria neputinţă, să se mulţumească cu ceea ce are, a revenit, şi-a luat „inima în dinţi” şi a spus: de ce nu? Şi aşa s-au spulberat distanţele, anii, orele şi secundele, trecându-se de multe ori de cele mai greu de depăşit limite, puse în faţa noastră de natură şi, de cele mai multe ori, de propria noastra fiinţă.

Rememorarea momentelor în care omul a spus „nu” imposibilului devine în acelaşi timp un prilej de a ne gândi la lucrurile care astăzi ni se par imposibile şi, mai ales, la soluţiile pentru a le depăşi. În fond, dacă cei dinaintea noastră au putut, noi de ce nu?!

Geniile au dispărut de mult, azi, deja este o normalitate printre oameni să descoperim „un geniu”, un om cu calităţi şi aptitudini speciale. Inventivitatea legată de creativitate, pune omul pe punctul de a se auto-depăşi pe sine în orice.

Am auzit de oameni care se preocupă cu cele mai ciudate „depăşiri” ale imposibililui. Personal, de ceva timp mă exersez pentru a putea să-mi transpun conştiinţa în afara corpului. Am reuşit să fac asta, dar nu şi să menţin starea sau să o amplific.

Ştiu de persoane care în încercarea de a spune „nu” imposibilului, îşi dezvoltă noi aptitudini, având performanţe în ştiinţe şi nu numai. Adevărate miracole pe care le trăiesc fără să se mai întrebe cum sau de ce.

Oare cum va fi omul viitorului?

imposibil dar adevarat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *