Cumparam online lenjerii de pat din bumbac

După cum bine știți, ne-am mutat de vreun an de zile la căsuța noastră, undeva departe de zgomotul asurzitor al orașului.Deși suntem departe de oraș, nu ne lipsește nimic din ce am lăsat în urmă, și aici mă refer la ceea ce are de oferit orice oraș pentru locuitorii săi. Cumpărăturile le facem prin apropiere sau de pe internet, facturile le plătim direct pe internet, totul este simplificat din punct de vedere tehnologic, adică, internet, computer și timp.

Magazinele online ne sunt de foarte mare ajutor dacă vrem ceva și chiar nu avem cum ajunge la el.

Iată de exemplu ce frumusețe am achiziționat ultima dată – ca de casă nouă am primit o lenjerie de pat de 2 persoane 100 % din bumbac plus o pereche de papuci de casă – promoțional. Produsele de la www.inio.ro ne-au încantat și vizual și d.p.d.v. al preturilor. Produsele alese de noi au costat 119 RON cu papuceii CADOU. Pachetul a venit prin curier rapid până la noi în sat!!!

Lenjeria am ales-o eu, cam dificil căci am găsit mai multe modele superbe, dar trebuia să mă rezum la una singură (vezi link-ul Creatii). Pentru Bogdan au fost papuceii de casă:

Bogdan – Îmi plac papuceii, nu prea îi port decât cand stau în cameră, și mai mult seara pentru că transpir în ei dacă stau cu o pereche de sosete. Sunt prea călduroși! Îmi place la ei că au talpă din cauciuc, adică nu sunt de proastă calitate cu talpă de burete care la prima spălare se desprinde de material și nu mai ai ce face cu ei!

Îmi plac mult lenjeriile de pat colorate și de foarte multe ori pe internet și nu numai, îmi fug ochii după lenjeriile din bumbac 100%. Dacă sunt lenjerii ieftine nu înseamna că sunt de proastă calitate! Lenjeriile de pat clasice nu prea îmi spun multe, prefer lenjerii de pat colorate, cu un design plăcut, care să se potrivească cu restul elementelor dîn cameră.

De pe bedtime.ro sigur voi mai comanda produse, mai ales că schimbă atât de repede ofertele încât dacă spui că nu comanzi azi oferta, ci mâine, pierzi, mâine e posibil să nu mai fie produsul pe site. Și cel mai mult mi-a plăcut că exact cum arată în poze așa arată acum și la mine pe pat (mai puțin decorul).

Lenjeria de pat comandată m-a impresionat încă de la ambalaj. Se vedea clar că firma producătoare se respectă și pune accent pe imagine și pe concept!

Încă mai este valabilă oferta cu papuceii de casă cadou. La fiecare categorie ai modele de papucei diferiți. Intră și vezi lenjerii de pat, din bumbac 100%, Casa New Concept (Lux), cu papucei de casă cu inimioare, acum cel putin cu reducere de peste 50%.

Există la ei și o ofertă pentru lenjerie de pat pentru copii. Dacă cumperi una, primești bonus cadou un joc Monopoly la alegere din mai multe modele. Toate lenjeriile de pat pentru copii sunt la reducere, 99 RON.

Jorjette C
Author: Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

2 comentarii la „Cumparam online lenjerii de pat din bumbac”

  1. Ar mai fi magazinele ce prin natura lor vand produse decorative sau accesorii de casa precum HomeExclusive sau Vivre in campanii fulger de reduceri.

  2. Se recunoaste daca este de calitate dupa prima spalare . O lenjerie prost calitativ se va subtia si vor apare acele scame fata de una de calitate care va ramane intacta . Asta pare chiar buna .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.