O altă lume!

V-aţi imaginat vreodată că trăiţi într-o altfel de lume, în acea lume utopică la care majortatea îşi trimite gândurile în vizită atunci când ceva nu-i place sau nu-i convine? Nu-i aşa că ar fi minunat să existe o astfel de lume?

Întrebarea este, de ce trăim doar în iluzia acestei lumi, cu speranţa că poate va veni, dar în schimb nu facem nimic pentru ca ea să se transforme în realitate? Ne amăgim cu răspunsuri de genul că o lume perfectă  ar fi plictisitoare?

sansa de a zbura Eu cred că drumul către acea lume există, se află în fiecare din noi, tot ce trebuie să facem e doar să-l vedem, pentru că l-am ascuns foarte adânc în noi! Tot ceea ce căutăm, se află defapt în noi înşine!

Pentru a putea „crea/ descoperi” această lume cred că e nevoie de noi înşine! Poate ar fi o soluţie să încercăm să nu mai vedem tot timpul defectele celorlalţi, să încercăm să ne oprim în a-i mai învinovăţi pe alţii sau chiar pe noi înşine de tot ce se întâmplă. Poate uitându-ne la noi, vom găsi acel drum pe care îl căutăm „dintotdeauna”. Cu ce ne ajută să-i judecăm pe ceilalţi? Acest lucru nu face decât să ne afunde mai tare în întunericul în care să pare că unii deja se simt foarte comfortabil şi nu doresc să-l transforme în lumină.

E prea mult să încercăm să facem ceva pentru noi înşine? Să încercăm să ne descoperim şi să vedem cine suntem de fapt, şi ce se ascunde dincolo de acest „înveliş” numit corp?


Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 9 Pareri

  1. Madalina Madalina
  2. Madalina Madalina
  3. Smart and funny Smart and funny

Spune parerea ta!

 

Sus