MENTALITATEA ALIMENTATIEI

Mentalul este dinamica, actiunea si curajul in timp ce mentalitatea prin educatie-autoeducatie si recunoastere-corectie este motorul, sensul si vibratia. Fiecare poate sa aleaga, in cunostiinta de cauza, ceea ce vrea sa fie.

mentalitatea alimentatieiCa definitie in tratatele stiintifice, alimentatia reprezinta un aport de substante nutritive. Cu alte cuvinte, alimentatia reprezinta ingestia, introducerea unor substante chimice in organism, astfel incit, prin arderea acestora, prin scandarea diferitelor legaturi intra si intermoleculare, energia investita in aceste legaturi sa fie eliberata si preluata de organism.

Acest mod de producere a energiei echivaleaza cu cel al motorului cu combustie. Ori, se stie ca randamentul acestuia este de 40% in cazurile bune, 60% fiind deja o limita superioara, iar energia obtinuta este limitata de cantitatea de combustibil, aparand aici si o dependenta de un furnizor extern. Plus ca acest consum din exterior este destul de mare. Iar fiziologia clasica admite ca prin digestie, absorbtie, transport, prelucrare metabolica, se pierde cam 50-60% din energia cuprinsa in alimente.

Un organism slabit nu poate sa se apere de boala. Pentru a se vindeca, are nevoie de un aport energetic suplimentar, care nu vine neaparat prin procesul alimentar, dar care poate fi gasit de asemenea in alimentele crude, neprelucrate termic sau chimic. Atentie, aceasta energie nu sta in caloriile din proteine, glucide sau lipide ci in acea energie cu care este incarcata orice forma de viata, o energie cu o valoare infinita si energie care duce la, posibilitati de vindecare, nu atat prin produsii activi din structurile chimice ci mai ales prin incarcatura de energie subtila, generata de procesele vitale ale entitatii ce le-a creat, energie care se pierde inutil prin procesul de gatire care a devenit o obisnuinta pentru majoritatea Umanitatii.

Cei ce mananca acele produse prelucrate termic nici nu-si dau seama ca introduc in organism un material inert, care a pierdut deja calitatile de baza.

Stiinta accepta denaturarea unor substante chimice, cunoscandu-se faptul ca manifestarea Vietii se manifesta in orice fiinta. Astfel ca fructele, legumele, laptele, mierea, semintele, toate acestea devin surse de masă organica. Energia este maxima in alimentele crude, dar avand o baza materialista, se considera ca pierderile se pot compensa cu tot felul de pastile, prin produse de sinteza, anorganice. Ignorand total faptul ca adevarata energie, adevaratul remediu este ceva mult mai subtil decat se crede, este acel Ceva ce da viata la toate fiintele Universului.

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Discuții: 2 păreri

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.