MINI Monitoare Wireless LCD de 1″ inch

Pentru câteva secunde am văzut viitorul. Îmi amintesc că de când am început să lucrez în domeniul graficii şi prelucrării de imagine, publicitate şi alte chestii de genul (grafician tipografie , designer imprimerie …) am tot fost forţat de imprejurări să aud diverse propuneri de colaborare cu diferiţi indivizi care vroiam să facă o afacere în domeniul în care eu mă ocupam. Drept contribuţie erau poveştile mele chiar si ideea cu MINI Monitoare Wireless LCD şi laudele faţă de acest domeniu.

Un domeniu vital pentru societatea actuală, reclamele şi tot ce ţine de promovare prin imagini sau prin vizual, această cale mi-a săgetat intuiţia şi imaginaţia, şi datorită acestui moment de maximă viziune, am încercat să găsesc răspunsul la următoarea întrebare:

Dacă tot ceea ce înseamnă acum tehnică de publicitate nu e totul, şi mai urmează să apară tehnici noi; care ar fi următoarea tehnică?

Şi mă întreb asta pentru că aceste monitoare LCD nu erau acum 10 ani, când totuşi bannerele stradale erau ! În fine, să spunem că …

Cineva ar dori poate să facă o reclamă pe o suprafaţă mare, de exemplu faţada unei clădiri. Dar cu toate acestea, metodele actuale, fie vor acoperi şi geamurile clădirii , fie vor obstrucţiona alte chestii sau fie nu vor putea face ce face ideea mea următoare.

MINI Monitoare Wireless LCD

wireless-lcdAm zis apoi că ar fi ok un mini monitor lcd, dar cu o diagonală de cam 1″ (inch). Cu unul aşa mic nu faci mare lucru, apoi am zis să am la dispoziţie atâtea monitoare LCD de mărimea asta, cât să pot placa ca şi cu mozaic, faţada unei clădiri (fără geamuri). Apoi monitoarele conectate ca un tot , printr-un soft special, se crează un chenar tip player unde se va încărca un format fideo. Spaţiul omis din video este secretul tehnologiei, el va rămâne un punct zero al planului … publicitatea va fi o faţadă de bloc, mai contează din grafic lipsa unei porţiuni?

Şi dacă cu acest soft poţi împărţi faţada blocului în mai multe mini playere, astfel încât să satisfaci mai mulţi sclienţi de o dată.

Ni că tot aduc vorba de clienţi, revin la solicitările celor din jurul meu. Dacă aş fi finanţat către o astfel de cercetare, aş crea un nou pentru ceea ce înseamnă publicitate, şi poate doar aşa ar reuşi cineva să mă aibe ca angajat, să câştige bani de pe spatele meu, să lucrez pentru el … etc etc :)

Până va veni finanţatorul, rămân la ideile mele, la viaţa mea … pentru că deja am totul, adică mă am pe mine …

Apropo, un tip Max a reuşit să-mi creeze mini monitorul LCD, mai trebuie să găsesc pe cineva care să creeze suportul software, apoi o echipă de alpinişti amatori, una de tehnicieni şi … încep să cuceresc lumea :)


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 4 Pareri

Spune parerea ta!

 

Sus