Ingrediente :

4 ouă, 120 g piept ardelenesc, 30 g unt, două linguri brânză rasă, 1 1/2 linguriţă asmăţui tocat fin, sare, un vârf de cuţit boia de ardei iute (facultativ).

Preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se bat spumă. Se bat gălbenuşurile împreună cu asmăţuiul şi sarea. Se încorporează albuşurile. Se prăjeşte omleta cu unt. Separat se prăjeşte uşor costiţa, tăiată bucăţele. Se aşază pe omletă, se pudrează cu puţină boia şi se rulează. Deasupra se presară brânză rasă.

Share the Love!

Un comentariu la „Omleta cu asmaţui”

  1. Daniela
    Daniela

    Vroiam sa vad poze ca sa stiu cum arata omleta! Ca eu ma uit mai ales la cum arata mancarea. :)

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *