Omleta cu asmaţui

1 comentariu la Omleta cu asmaţui

Ingrediente :

4 ouă, 120 g piept ardelenesc, 30 g unt, două linguri brânză rasă, 1 1/2 linguriţă asmăţui tocat fin, sare, un vârf de cuţit boia de ardei iute (facultativ).

Preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se bat spumă. Se bat gălbenuşurile împreună cu asmăţuiul şi sarea. Se încorporează albuşurile. Se prăjeşte omleta cu unt. Separat se prăjeşte uşor costiţa, tăiată bucăţele. Se aşază pe omletă, se pudrează cu puţină boia şi se rulează. Deasupra se presară brânză rasă.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *