Platforma PHP pentru Video sharing – TOP 3 cele mai recomandate


Ascultă acest articol:Disponibil în curând!
video sharing

Cu puțină imaginație și cu o temă specială și câteva scripturi, și WordPress poate deveni casa unei comunități de video sharing. Desigur, WordPress este conceput ca o platformă pentru blogging, dar dacă deja după ce instalezi BBpress, ai făcut din blog forum, de ce să nu creezi o platformă php pentru video sharing, adăugând câteva scripturi și o temă pe subiect?

Oricum, pentru mai puțină muncă de coding, pentru o instalare curată și un suport profesional garantat, recomand platformele open source, special concepute pentru video sharing. Iată top 3 open source,  câte o platforma php pentru video sharing, pentru fiecare poziție din clasament:

1. Boonex și platforma lor Dolphin 7 pentru video sharing

Dacă ar fi să îl numești pe cel mai bun, el este! Platforma PHP pentru Video sharing, Dolphin 7 nu este doar pentru video sharing, ea este concepută în primă vază ca o bază pentru crearea unei comunități online. Exact! Instalezi această platformă pe serverul personal și în doar câteva minute creezi propriul tău site de comunitate online. Se pot crea profile, fiecare user poate posta videouri, poate să aibe blogul lui, poți comunica prin chat, video chat, forumuri de discuții, și cel mai interesant este faptul că este complet gratuit și susținut de o comunitate de programatori ce periodic aduc îmbunătățiri. Pentru un site media sharing, recomand Dolphin 7. Poți testa lista de live demo-uri sau mergi și descarcă varianta free Dolphin 7.

Prezentare Dolphin 7 de la Boonex

2. PHPmotion – gratis, rapid și complet utilat pentru video sharing

Simplu și eficient, pe locul 2 recomand scriptul PHPmotion. Descarci scriptul, în instalezi la tine pe server și vei avea o platformă php pentru video sharing, gratuită, special concepută pentru o comunitate online bazată pe media sharing. Imagini, video, audio, galerii, grupuri, bloguri, cam toate necesitățile clasice ce parvin unei comunități online media. Scriptul se axează în special pe video, audio și imagini, ceea ce îl face o unealtă perfectă pentru cei care vor un site gen trilulilu, la bază cu un script gratuit, cu templateuri și cu posiubilitatea de a-și crea propriul lor design. Vrei să încerci? Live Demo sau descarcă PHPmotion (necesită să ai cont, să fii înregistrat la ei pe site).

3. ClipBucket – Foto și Video la maxim

De ce e pe locul 3 și nu pe 1 sau 2? Sincer nu vă spun, ci vă las să testați să vă convingeți. Față de cei doi predecesori, ClipBucket vine cu o altă formă de organizare și prezentare. Cu acest script creezi practic o comunitate pentru share de media (video și foto). Un site gen youtube, doar că poți uploda și poze. Live demo! Aplicația poate fi descărcată direct de pe site (ultima versiune aici).

Pentru cei care au hosting plătit, și au acces la Control Panel, accesând opțiunea Softaculous, pot instala imediat pe domeniul lor sau pe un subdomeniu o platformă php pentru video sharing sau media sharing (imagini și audio). În Softaculous pentru video sharing avem: Clip Bucket, VidiScript și Video DB.

Un comentariu la „Platforma PHP pentru Video sharing – TOP 3 cele mai recomandate”

 1. Ovidiu SIMONETTI

  Ii multumesc autorului pentru sugestii.

  La o prima vedere, pentru ceea ce intentionez sa realizez pare a se potrivi cel mai bine “ClipBucket”.
  Dupa realizarea produsului finit, va voi scrie impresiile, comunicandu-va si platforma pentru care am optat in final.
  S’auzim de bine!

  Ovidiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

× 8 = 40