Primul meu set Scalextric

Din categoria jucarii RC pentru baieteii pasionati de masinute dar si pentru viitorii mesteri pasionati de construit, face parte si jocul Primul meu Set Scalextric. Ce are acest joc atat de interesant, va intrebati, sau de ce ar trebui sa il achizitionati si sa il daruiti copilului dumneavoastra.

In primul rand, aceasta jucarie are mai multe functionalitati si utilitati in ceea ce priveste dezvoltarea copilului. Pentru a se juca cu masinutele si a participa la curse impreuna cu fratiorul sau sau cu prietenul lui cel mai bun, in primul rand trebuie sa il construiasca, acest lucru stimulandu-i spiritul creativ si tinandu-i mintea activa pentru a potrivi toate piesele asa cum trebuie. Dupa ce micutul va fi reusit sa confectioneze pista pentru cursele de masini, acesta dispune de doua masinute, foarte frumos colorate si cu un design superb, una galbena si una rosie, cu care se poate delecta si se poate intrece cu alti copii sau prieteni. Va puteti ajuta chiar dumneavoastra copilul sa construiasca setul, sau il puteti supraveghea, deoarece este mai bine ca el singur sa isi dea silinta sa puna piesele cap la cap si sa fie apoi mandru de ceea ce a realizat. Cele doua masini si controlere sunt colorate in rosu si galben astfel ca tinerii soferi sa poata participa la cursa si sa isi recunoasca masinutele.

Masinutele sunt foarte rezistente, au un design atragator si dispun de magneti ce le atrag pe pista. Baietelul dumneavoastra va fi foarte incantat de jucaria aleasa si dumneavoastra in calitate de parinti de asemenea deoarece veti vedea fericirea pe chipul copilului dumneavoastra.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *