Propria Natură – Astrologia Karmică de Roger Elliot

Aceasta carte e proiectata sa va ajute sa va intelegeti propria natura in totalitatea ei – unde ati fost, unde mergeti si care este telul calatoriei voastre. De vreme ce sinteti un cititor printre multe alte mii de cititori, cartea e scrisa pentru dumneavoastra – dar nu numai pentru dumneavoastra. Asa incat este plina de remarci generale si afirmatii exhaustive pe care le puteti aplica, intr-un fel sau altul, la un numar mare de oameni. Incercati sa nu fiti deviat de la aceasta. Cand cititi sectiunile care vi se aplica, acceptati si faptul ca ele sint scrise pentru multi ochi – dar acceptati si faptul ca ele sint rezultatul unei meditatii atente din partea mea. Daca cititi cu atentie, propria dumneavoastra intuitie va fi pusa in actiune si veti vedea in mod clar – clarvazator – adevarul din interiorul sufletului.

Nu incerc sa va convertesc la o credinta absoluta in reincarnare. Oricum, va sugerez ca acesta este un joc metafizic ce merita a fi jucat, si, ca toti sportivii, ar trebui sa luati jocul in serios in timp ce-l practici. In final, puteti decide daca acest model imaginar particular al universului nu ti se potriveste in adevar. In aceeasi idee, puteti descoperi ca va schimba intreaga conceptie asupra vietii.

Oricare ar fi punctul de vedere final, sper ca citirea acestei carti sa va faca sa va ganditi la dumneavoastra insiva – si la prietenii dumneavoastra – intr-un fel nou si interesant.

Dar tineti minte – acestea nu sint deloc idei intr-adevar noi. Daca recunoasteti adevarul din aceasta carte, va amintiti efetiv ceva ce cunoasteti de multa vreme, din alta viata. Acum, in aceasta viata, aveti sansa de a dezvlolta aceasta cunoastere.

Sa va dau un exemplu. Acum 3 secole si jumatate, vorbindu-i pritenului sau William Drumond, batranul Ben Jonson admitea ca el “realizase horoscoape, dar nu se increzuse in ele”.Poate ca aceasta carte il va ajuta sa-si schimbe parerea.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *