#613

Cum mi se pare? Ești bun și la marketing și branding! Dar ca să înțeleg cu adevărat substratul, am nevoie de mai multe detalii, explicații. Să revin la servere …

La ce m-am referit eu și la ce te-ai referit tu?! Eu spun așa, tu poți să te informezi în continuare, faci bine, că ai acest talent de a căuta acul în carul cu fân, și găsești și acul și o mână de cuie și pioneze :) dar dacă ne referim la web, internet, poți să mă întrebi și pe mine. 
Eu am spus că îți pot găzdui un site în care tu să publici nebuniile tale. Noi avem găzduire web cumpărată, nu mai avem propriul server din cauza banilor, dar și în cazul ăsta putem face destule.
Spațiu web înseamnă că tu vii cu un domeniu, cumpărat sau gratuit, și noi te legăm cu el pe spațiu nostru. Adică vorbim de un site html ori php ori alte scripturi web, cu bază de date, căsuță de email, FTP și cam atât. Nu îți pot găzdui un server pe care tu să lucrezi la programe și aplicații, ori nu știu ce invenții, așa cum ai prezentat tu prin link-urile de mai sus.
Oricum, tu analizând ofertele de la cei de mai sus, ce ai de gând să faci? Ce cauți defapt? Te ocupi și de programare? De ce ai avea nevoie de un server privat pe care să poți rula programe? Ești programator?