Sedinte foto trash the dress – semnificatii si locatii preferate

11 comentarii la Sedinte foto trash the dress – semnificatii si locatii preferate

Semnificatia sedintei trash the dress

Este o sedinta fotografica dedicata rochiei de mireasa, dupa nunta, indiferent ca este vorba de zile sau luni. Sedinta foto de dupa nunta este menita sa surprinda cadre memorabile cu cei doi miri dupa ce stresul nuntii a trecut de obicei intr-un cadru natural, sau ma rog depine de la fotograf la fotograf si de preferintele mirilor in aceasta prvinta. Cu alte cuvinte sa rupem rochia …ca suntem mireasa lui „forever”.

Locatii pentru „trash the dress”

Aici treaba se cam complica putin ..de la clasicele lanuri de grau sau de maci se poate ajunge la fel si fel de locatii care de care mai exclusivista, malul marii sau chiar un lac in care cei doi sa sara imbracati in hainele de nunta.

Oricare ar fi locatia tre’ sa tinem cont de:

  • cei doi sa se simta in largul lor in locatia respectiva
  • sa se poarte firesc unul fata de celalalt
  • locatia trebuie agreata si de fotograf pentru a fi speculate compozitional in scopul iesiri din banal.

Locatii preferate de mirese

Eu in general port o discutie cu cei doi, sa vad ce pasiuni comune au, ce sporturi fac si cam care ar fii locatia care le-as sugera-o eu spre o reusita fotografica. Pentru alegerea locatiei eu dau doar sugestii, hotararea finala va fi a lor in privinta locului unde se pot simti in largul lor reimbracand rochia de mireasa si costumul de ginere.

Se poate „trash the dress” si sa ne pastram si rochia de mireasa?

Firesc ca raspunsul este Da. Multe dintre miresele mele au facut acesta sesiune „Trash the Dress” si au si acum rochia de mireasa pe care au pastrat-o ca amintire sau au valorificat-o dupa sesiunea foto. Practic majoritatea fotografilor profesionisti nu isi tavalesc clientii prin noroi ca sa obtina fotografii deosebite deci sedinta trash, poate fi o sedinta „love the dress”

Deci mireasa pe liniile de cale ferata, mireasa pe malul marii si in apa marii nu duc la deterioarea rochiei. Totul tine de dorinta celor doi de a pastra sau nu intacta rochia de mireasa. Un alt experiment facut de mine a fost sa las o alta mireasa sa participe la o sesiune trash the dress cu alti miri inainte. Asa mireasa putea sa vada ceea ce ii place si ce nu si ceea sa exprime mai bine ceea ce si-ar dori ea la propria sedinta „love the dress”.

Ca fotograf profesionist de nunta recomand seditnele foto „trash the dress”

De ce le recomand? Pentru ca sansele de reusita pe plan fotografic sunt mari, fiind lipsiti de presiunea timpului si stresului din ziua nuntii.

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

11 comentarii

    1. Printre primii? Mai bine spus pe locul 3! Nu am văzut ce a făcut Jorjette la optimizarea SEO on Page, dar peste 2-3 saptamani va trece pe primul loc :P (am făcut niște ajustări). De data asta va fi asociat și cu numele tău :P

  1. Eu zic ca ședința foto trash the dress este special dedicată barbaților. De ciudă și plăcere aș distruge rochia. Ba aș chema soacra, capra și vițelul să participe la marea jertfă albă, pufoasă, ce a costat cât o mașină Dacia dată prin programul rabla :)

    Apropo Lucian, îmi place că ți-ai îmbunătățit scrisul. Deși ai spus tu că ești fotograf nu scriitor, scrii mult mai amplu acum … va să zică ți-ai mai îmbunătățit tactica de comunicare, poate ești mai relaxat acum … faci sex mai des sau care e secretul? :D

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *