Somon cu praz şi ciuperci

Am cumpărat somon marinat- o caserolă, 1 praz, vreo 10 ciuperci, 1 morcov.

Se pune somonul la prajit într-o cantitate mică de ulei. Se adaugă prazul tăiat rondele respectiv fâşii.Se lasă puţin cele 2 să se rumenească după care se îmbină cu cipercuţele tăiate nu foarte mic şi cu morcovul deasemenea tăiat rondele. Puţină sare, puţintel piper, se amestecă, se lasă câteva minute să se întrepătrundă gusturile şi se serveşte cu orez fiert, fie cu paste, fie cu ce doriţi!

 

Poftă mare!

Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Discuții: 10 păreri

  1. Diana Diana
  2. Diana Diana
  3. Diana Diana

Spune părerea ta!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.