Top 10 cele mai căutate stiluri de coafuri feminine in orice perioada

2 comentarii la Top 10 cele mai căutate stiluri de coafuri feminine in orice perioada

In cele ce urmeaza, iti prezint o lista cu diverse stiluri de coafuri feminine abordate in general de femei, indiferent de anotimp sau de trecerea timpului. Indiferent de varsta, femeile dau o importanta destul de ridicata parului si a felului in care il ingrijesc si il aranjeaza. Indiferent de varsta, coafurile se potrivesc  si se asorteaza perfect in functie de trasaturile fiecarei femei in parte si de felul in care aceasta doreste sa il poarta. De asemenea, depinde de ceea ce femeia este pregatita sa transmita prin coafura afisata.

Cele mai căutate stiluri de coafuri feminine

Numărul 1 este stilul de păr scurt.

Lista de celebrităţi care îşi asumă riscul tăieturilor super scurte este în creştere – de la tăieturile uşoare şi de zână ca cele abordate de Alyssa Milano şi Carey Mulligan la aspectul de ţepi Halle Berrys . Am văzut de asemenea stcare încearcă să preia stilul în scări făcut popular de Victoria Beckham.

top 10 coafuri par scurt

Numărul 2 este stilul de păr lung.

Fără îndoială, părul lung oferă cele mai multe alegeri de stil, de la aspectul în scări la Jennifer Aniston si Ashley Greene la toate stilurile de-o lungime cu Malin Akerman şi Stephanie Jacobsen. Cu sau fără breton, drept sau ondulat, prins la spate sau într-o parte, cu sau fără accesorii, posibilităţile sunt nelimitate.

top 10 coafuri par lung

Numărul 3 este stilul părului buclat.

Pe parcursul anului trecut, am văzut o schimbare de la buclele ciufulite aşa cum se vede aici, pe Alyson Milchalka şi Anna Lynn McCord, la cele netede, luciose, buclele spiralate aşa cum se vede la celebrităţi precum Ali Larter şi Heidi Klum.

top 10 coafuri par cret

Numărul 4 este stilul de păr negru scurt

Tendinţa în creştere a aceastei categorii este o tunsoare scurtă în două tonuri de blond – a fost popularizat printre starurile „grele” ca Rihanna, Mary J. Blige, Keri Hilson şi Eva Marchille.

top 10 coafuri pentru negrese

Numărul 5 sunt coafurile cu breton.

Bretonul a avut o revenire în ultimii ani, şi există o mulţime de variante ale stilului. Din zimţate, texturizate puternic, care funcţionează bine cu părul gros ca în cazul Kardashians Kim sau Tylers Aisha, la bretonuri luminoase ca cel abordat de Deyns Agyness.

Camilla Belle datorită tipului de breton are o tentă rock retro.

top 10 coafuri cu breton

Numărul 6 sunt coafurile cu împletituri.

Sunt destul de sigură că creşterea în căutări pentru coafurile cu împletituri este un rezultat direct al popularităţii actuale a stilului coadă de cal – coafură pentru ocazii oficiale. Împletiturile pot oferi mai multe opţiuni pentru stilurile de păr oficiale ca aceste fabuloase coafuri abordate de Jada Pinkett Smith şi Kate Hudson pe covorul rosu.

top 10 coafuri cu impletituri

Numărul 7 sunt extensiile de păr.

Aşa cum stilul coadă de cal şi bretonul cresc în popularitate – ca fiind o opţiune de stil de păr formală, la fel se întâmplă şi cu extensiile de păr. Nu numai ca poţi să treci de la păr scurt la păr lung în doar o zi, dar, mai mult, extensiile de păr pot fi spălate, uscate si coafate la fel ca părul real. Toate ultimele apariţii pe covorul roşu ale orbitoarer Beyonce Knowles sunt create cu extensii de păr. Fergie a adăugat aproximativ 6 centimetri la părul ei deja de mult timp pentru a obţine acest stil cald, elegant – coadă de cal mare pentru un eveniment celebru recent.

top 10 coafuri cu extensii

Numărul 8 este stilul părului coadă de cal.

În ultimii 2 ani, coafurile coadă de cal pe covorul rosu au devenit mai multe şi mai comune. O înlocuire confortabilă a stilului clasic rigid – acum suntem martorii a unei stil „strălucitor” fabulos creat din ceea ce odată era considerat un stil de zi cu zi . Cozile de cal foarte lungi şi drepte, cozile de cal scurtate într-o spirală blândă, stiluri de asociere ca o coadă de cal cu un cap, sau, părul adunat pentru prima oară în jurul cozii – toate sunt o încântare pentru ochi.

top 10 coafuri cu coada

Numărul 9 este stilul părului tuns în scări.

Deşi coafurile în scări se potrives coricărui tip de lungime, adesea este preferată de lungime medie. La părul lung adăugă volum parului pe partea exterioară şi elimină o parte din greutatea părului lung, gros. Acest stil de lungime medie în scărit recent aleasă de Carrie Underwood este alegerea perfectă pentru incadrarea faţei ei alungite şi pentru „înmuierea” caracteristicilor ei.

top 10 coafuri în scări

Numărul 10 este stilul Bob.

Stiliştii ne spun că oricine poate purta un stil de păr Bob. O tunsoare bob de lungime medie poate face o faţă rotundă să arate mai subţire, şi, un bob scurt, poate face o faţă îngustă să pară mai completă. Un bob cu breton poate echilibra o frunte înaltă. Unele dintre cele mai fierbinţi vedete au zguduit pe covorul roşu într-un stil de păr Bob, la un moment dat sau altul. În poză sunt Dannii Minogue, Jenny McCarthy, Ginnifer Goodwin, şi Rihanna.

top 10 coafuri bob

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

2 comentarii

  1. Pot spune ca toate tipurile de coafuri din imagini au fost la moda in ultimii ani. Cel mai mult imi plac bob-ul si tunsorile cu breton, eventual o combinatie intre ele ar fi superba, desi nu am avut niciodata curaj sa-mi tund cositele. Momentan vad ca sunt in trend cu parul meu lung si buclat!

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *