TRANSMISIE LIVE de la NASA: Un obiect luminos se află lângă pâmânt

NASA va ţine azi la ora 12:30 (la sediul NASA Headquarters din Washington) adică 19:30 ora din România, o conferinţă de presă în care va oferi informaţii şi explicaţii cu privire la un obiect luminos, misterios, pe care Observatorul Chandra X-ray l-a descoperit în vecinătatea pământului.

Conferinţa de presă vine să răspundă nenumăratelor conspiraţii lansate şi se pare că vor contrazice toate acestea. Într-o situaţie în care sfârşitul lumii pare să fie un precedent de care nu ne mai putem feri, acest obiect luminos, misterios căci nu ne aparţine, poate fi o planetă, poate fi o cometă, poate fi orice.

Nu se cunoaşte clar, deocamdată, care este distanţa dintre noi şi acest obiect, dar se presupune că va fi vizibil pe cerul liber cât de curând.

Pentru cei interesaţi, ofer aici postul NASA TV unde se va transmite LIVE conferinţa de presă.

Varianta Windows Media Player

UPDATE 1: Varianta Real Player

UPDATE 2: Programul NASA TV a fost schimbat, urmând să se difuzeze transmisiunea în cel mai scurt timp posibil. Vedeţi aici

UPDATE 3: Nu se mai gaseste nimic despre acest eveniment pe internet. Inclusiv playerul video integrat aici pe pagina a fost misterios eliminat.


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 5 Pareri

Spune parerea ta!

 

Sus