Fara unghii cu gel, oja si fara machiaj! Cu ce te ajuta sa te ascunzi?

Niciun comentariu la Fara unghii cu gel, oja si fara machiaj! Cu ce te ajuta sa te ascunzi?

Te fac sa fii mai buna? Te ajuta sa fii altcineva decat ceea ce esti? Iti pui unghii cu gel, unghii false, te dai cu oja, iti pui pe fata machiaje doar ca sa ascunzi adevarata fiinta care salasluieste in tine. Si pentru ce? Pentru ca inca nu ai reusit sa te accepti pentru ceea ce esti deja? Pentru ca vrei sa fii ca toti ceilalti si sa le demonstrezi ca esti ca ei? Simti ca daca faci acest lucru, te accepta societatea in care traiesti? Sau nici macar nu mai simti, doar faci ceea ce face toata lumea? Sa stii ca nu te judec si nu te arat cu degetul – am fost si eu acolo, luptandu-ma mereu cu nevoia de atentie. Incerc doar sa iti expun si o alta viziune, care, bineinteles, nu este singura. Incerc sa iti arat o perspectiva privita din alt unghi.

Unghii cu gel – O moda de ultima ora

In ultimii ani, a aparut aceasta moda si anume aceea de a-ti pune unghii cu gel. Si nu e ieftin, plus ca trebuie sa le intretii, te costa ceva. Dar e moda si trebuie sa faci si tu parte din tot ceea ce se intampla in aceasta societate. Ce mai conteaza ca te ajuta sau nu cu ceva? Pentru altii, esti doar un numar in aceasta afacere.

Dar as vrea sa te intreb, cand ai dat ultima data bani pentru sufletul tau? Cand ai participat ultima data la un curs de dezvoltare personala sau ai plecat intr-o excursie in natura? Cand ai dat banii acestia unor persoane care chiar nu au ce manca?

Cu banii pe care ii dai pentru a-ti pune unghii cu gel, cu banii cheltuiti pe machiaje, creme peste creme de zi si de noapte, cu tot ceea ce cheltui pe asa numita infrumusetare, ai putea sa schimbi lumea. Si pana la urma urmei, nu e vorba despre bani, ci despre ceea ce alegi pentru tine. Alegi sa te iei dupa ceea ce se intampla in jurul tau, sau alegi sa te trezesti si sa simti ceea ce ai cu adevarat nevoie in aceasta viata? Alegi interiorul tau sau exteriorul?

Iluzie sau adevar – ce alegi?

Alicia keys a renuntat la machiaj
Alicia Keys a renuntat la machiaj. Face exercitii faciale in mod regulat, acupunctura, mananca sanatos si face exercitii fizice. Stie ca trebuie sa investeasca in interior pentru a arata extraordinar in exterior. Este vorba si despre felul in care iti canalizezi energia.

Femeie, daca ai stii ce fiinta frumoasa esti! Daca ai sta cu tine doar cateva minute in fiecare zi ai realiza aceasta meretie interioara pe care o porti cu tine in fiecare clipa. Renunta putin la lucrurile exterioare care vor sa te distraga de la a fi tu insati si cerceteaza-ti sufletul tau minunat! Vezi ce poti sa faci pentru tine si pentru cei din jurul tau!

Intr-adevar, putem sa ne jucam cat vrem pentru ca ne permitem, insa timpul zboara pe langa noi si ne trezim la o anumita varsta si ne dam seama ca nu am realizat nimic. Ne dam seama ca viata este goala, doar pentru simplu fapt ca nu am avut timp sa o umplem cu ceva. Tot ce am facut a fost sa alergam dupa iluzii.

Draga mea, iti repet, sa fiu sigura ca ai inteles ca nu te acuz! Este alegerea ta ce vrei sa faci cu aceasta viata minunata pe care ai primit-o, insa iti spun din suflet ca toate aceste lucruri desarte nu au nici o valoare. Se pierd si te fac si pe tine sa te pierzi o data cu ele. Societatea a ajuns sa „inventeze” lucruri, obiecte, preocupari, doar pentru a ne tine ocupati si departe de adevar. Cu cat mai mult ne preocupam cu aceste lucruri lumesti, cu atat mai mult ne pierdem in ceața aceasta in care sta societatea.

Aproape tot ceea ce ai ajuns sa folosesti pentru infrumusetarea ta, nu face decat sa te ascunda intr-o carapace. Te ascund in fata celorlalti, dar si in fata ta. Ajungi sa crezi ca esti frumoasa atunci cand folosesti aceste produse si ca esti urata cand nu le folosesti. Ajungi sa te compari cu alte femei. Ajungi sa te lupti cu tine insati, sa te preocupi pentru lucruri nefiresti, sa suferi pentru ca nu esti ceea ce crezi ca vor ceilalti sa fii. Suferinta aduce boala… Cat despre ceea ce este toxic in toate aceste produse pe care le folosesti, nici nu vreau sa vorbesc! In urma cu mai bine de 7 ani am aruncat tot ceea ce inseamna infrumusetare comerciala. Daca eu pot, daca Alicia Keys si alte vedete pot sa renunte sa mai intretina acest sistem, si tu poti!

Ce crezi, oamenii te-ar place pentru cine esti tu cu adevarat? Fara masti, fara unghii cu gel si fara machiaj? Dar tu, tu poti sa te iubesti si sa te accepti fara aceste lucruri? Fara aceste obiceiuri care consuma energie vitala?

Sa-ti spun un secret, cu cat te iubesti si te accepti mai mult pentru ceea ce esti cu adevarat, cu atat mai frumoasa esti! Cu atat mai mult te purifici si incepi sa stralucesti! Iubeste-te, draga mea!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *