Unii copii şi-ar dori ca părinţii lor să fie animale

Se pare că animalele îşi iubesc mai mult puii decât îşi iubesc unii părinţi copiii. E greu pentru unii copii să ştie că merită să fie iubiţi, şi în schimb să primească violenţă, neînţelegere, chiar ură de la proprii părinţi.

Ce poate fi mai frumos decât toţi aceşti copii puri care vin printre noi ca să ne înveţe să trăim în iubire, care sunt adevărate miracole, daruri divine?  Nu merită ei oare să-i iubim şi să-i preţuim? Suntem oare mai prejos decât animalele?

Arătaţi-le copiilor voştri cât de mult îi iubiţi şi preţuiţi, încât să nu-şi mai dorească alţi părinţi, să nu-şi dorească să se fi născut în altă familie! Fiţi un dar pentru ei, aşa cum sunt şi ei pentru voi!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

4 comentarii

 1. Mi-am permis să îţi modific puţin comentariul, link-urile erau prea lungi şi a ieşit un comentariu năzdrăvan.

  Eu mă bucur că îţi place muzica nou pusă. Dacă ai preferinţe, dă-mi numele pieselor sau link-ul şi le punem în listă, dar nu aşa cu o listă de artişti că nu fac pasiune din player-ul de muzică să pierd ore să caut melodii. Este foarte multă muzică bună în jurul nostru, dar muzica e o posibilitatea, e o formă de a ne orienta, pentru cei care doar ascultă nu este calea în sine. Învăţăm ceva anume dacă asculţi o anume melodie? Mai mult asculţi decât înveţi când paradoxal, asculţi muzica!

 2. Ce noutate! Se pare ca si voi sunteti fani Secret Garden! Am muncit 1 luna ca sa strag toate muziciile lor si acum vad ca si voi ati pus pe blog muzica asta…Am sa va recomand si alti compozitori: Andre Rieu ( ciudat, nu este francez, e olandez; m-am mirat si eu), Sarah Chang:


  Eugen Doga, Ciprian Porumbescu, Yann Tiersen (iarasi scrie frumos), Itzhak Perlman, una dintre cele mai frumoase:

  Johann Strauss fiul si tatal si cei cunoscuti Beethoven (moonlight cea mai frumoasa.), Mozart, Vivaldi, George Enescu, Giovanni Maradi (parca asa se scria), si Enya (canta aproximativ ca Secret Garden).

  Chiar m-a impresionat noutatea de aici:).

 3. Miscator…Iti intra la inima draga mea jorjette.

  O data cu stricarea calculatorului acest nume nu prea a mai fost prezent pe aici, dar acum este!

  Cer scuze daca am creat probleme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *