Multe sunt visele premonitorii. Cel puţin una dintre fazele somnului ar putea fi favorabilă emergenţei percepţiei extrasenzoriale sub forma sa de precogniţie. Experienţele efectuate pe această temă sunt pe deplin pozitive şi convergente, fie că este vorba de cele ale lui Honorton, ale lui Krippner sau ale lui Ullmann, care au operat, începând din 1970, în centrul Maimonides din New York.
Mai mult, nu este deloc deplasat să se creadă că somnul favorizează telepatia. Astfel, pe parcursul unei nopţi întregi, un agent a trimis informaţii referitoare la un tablou celebru spre un percipient adormit. După fiecare din fazele somnului paradoxal, acesta din urmă era trezit, trebuind să relateze visele sale la magnetofon.
În continuare a fost stabilită corelaţia între povestirile celui care dormise şi tablouri; rezultatele au fost cel puţin pozitive. Tot la Maimonides i s-a cerut lui Malcolm Bessent, clarvăzător cunoscut în Statele Unite, să descopere în vis experienţa, aleasă la întâmplare, la care va fi supus a doua zi.
Prima dată s-au obţinut cinci succese din opt experienţe, iar a doua oară – paisprezece reuşite din doar şaisprezece tentative. Aceste experienţe pot fi interpretate fie ca o confirmare a existenţei precogniţiei, fie ca o influenţă, prin percepţia extrasenzorială, a conţinutului viselor asupra subiectului chemat să aleagă experienţa de a doua zi.
In concluzie, exista vise premonitorii, care vin cu un mesaj special pentru tine. Asta nu inseamna ca trebuie sa crezi orbeste in aceste vise premonitorii, insa nu poti nici sa le ignori pentru ca ar putea fi foarte importante. Partea cea mai dificila la aceste vise premonitorii este descifrarea mesajului, pentru ca cel mai adesea acesta este destul de alambicat, ascuns in diverse simboluri. Sa ai grija sa nu te lasi influentat de informatiile exterioare in ceea ce priveste interpretarea acestor vise premonitorii, ci sa te lasi prada 100% propriei intuitii, pentru ca aceasta iti va revela mesajul itr-un timp foarte scurt.
Sa visezi frumos!
Lasă un răspuns