Apa de aur şi apa de argint făcute acasă – proprietati si beneficii


1
0
apa de aur si argint facute acasa

Din timpurile de demult apuse, alchimiştii foloseau apa de aur pentru a trata diferite boli, doar că ei foloseau alte metode pentru a o obține. Dacă ne amintim bine, și Cleopatra folosea foarte mult aurul pentru a se menține tânără. Din ce m-am documentat, folosea tratamente pe bază de aur – cea mai celebră este masca de față cu aur de 24 de karate.

Aurul natural pur  de 24K patrunde in piele și mentine productia de colagen si elastina ce ajută la îmbunătățirea stării pielii.  Această mască luxuriantă reduce ridurile, petele de la soare, inflamarea pielii și oferă luminozitate și strălucire. Tratamentul este complet în condiții de siguranță și relaxare. Datorită avantajelor acestui tip de tratament cu aur, sunt tot mai multe femei care o încearcă în centrele de medicina estetica din întreaga lume. Efectul terapeutic al acestui tratament facial permite reducerea inflamației, normalizarea glandelor sebacee și protecție suplimentară împotriva efectelor nocive ale mediului.

Se spune că la noi în Munţii Rodnei a fost descoperit un izvor de apă ce conţine particule de aur coloidal, partea proastă este că în loc ca această apă să fie pentru toată lumea, aşa cum ne este oferită, a început să fie îmbuteliată şi comercializată. Natura oferă la toţi în mod egal, omul este cel care crede că numai el a primit, numai el este cel privilegiat şi pune stăpânire pe tot ce găseşte.

Cum se prepară apa de argint şi apa de aur acasa?

Iată cum poţi să-ţi prepari apa de aur sau apa de argint acasa – ambele fiind cunoscute pentru proprietăţile lor terapeutice:

apa de aur

Ai nevoie de 1 litru de apă şi de un obiect din aur – un lănţişor de aur, un inel, o brăţară sau o monedă de aur (respectib un obiect din argint pentru apa de argint). Se pune aurul într-un vas cu apă clocotită, se dă focul la mic şi se lasă până se ajunge la jumătatea cantităţii.

Apa de aur întăreşte stabilitatea mentală şi ameliorează calităţile inimii, mai mulkt, produce o senzaţie de căldură pe piele. Se consumă cu precauţie, nu ca şi apa pe care o bem zilnic.

Apa de argint are proprietăţi calmante şi se prepară în acelaşi mod ca şi apa de aur. Apa de argint este foarte cunoscută ca fiind un antibiotic foarte puternic, ce întăreşte sistemul imunitar şi ne păzeşte de foarte multe boli.

Daca doresti, poti sa-ti achizitionezi kituri speciale pentru a obtine acasa apa de aur si apa de argint coloidal.

Etichete: #Alchimie, #Natura, #Natural, #Pentru femei, #Tratamente naturiste

Despre autor

17 comentarii la „Apa de aur şi apa de argint făcute acasă – proprietati si beneficii”

  1. Buna seara as avea si eu nevoie de aceasta apa prt baiatul meu care are polipoza nazala cu pui si as vrea sa incerce u aceasta apanr meu de telef este 0764475085 RICA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *